Резюметата

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:21 am

Епизод 1

Историята започва във Веракрус, където рибарят Хуан де Диос и Мария дел Росарио се влюбват. Тя е от богато семейство. Двамата искат да се оженят. Мария споделя това на сестра си Леонарда, която е влюбена в Родриго. Леонарда разказва за плановете на Мария на Родриго. Той се вбесява и решава да се отърве от Хуан де Диос, като го обвинява в кражба. Мария дел Росарио споделя на Родриго, че чака дете от Хуан. Той я обижда и с помощта на Леонарда я затваря в имението си. Хуан успява да избяга от затвора. Ноел Видал е ядосан, защото знае, че Хуан е невинен. Леонадра мрази сестра си и планира да я тормози, догато се побърка.


Епизод 2

Мария дел Росарио признава на Хуан, че чака дете от него. Двамата са щастливи и си обещават, че само смъртта може да ги раздели. Хуан успява да избяга от затвора, но Родриго му попречва да стигне до Мария дел Росарио. Леонарда казва на сестра си, че възлюбеният й е мъртъв. Родриго се ядосва, когато вижда Мария да плаче за Хуан де Диос. След време тя ражда син. Леонарда взима детето и го дава на Клеменсия, кояго да го остави в приют. На Мария казва, че бебето е мъртво и полудява от мъка. Леонадра казва на Родриго, че сестра й е умряла при раждането.


Епизод 3

Леонарда лъже Родриго, че сестра й е умряла по време на раждането. Всъщност тя я е затворила в мазето на къщата си. Нейната цел е да се омъжи за Родриго, когото обича. Клеменсия иска да намери бебето, но не успява. Леонарда се вмъква в леглото на Родриго, за да го съблазни. Той я отблъсква. Тя решава, че ще намери начин да му отмъсти. Хуан разбира, че любимата му е мъртва, а синът им е изчезнал. Родриго заминава за Европа. Леонарда, отчаяна, предлага брат на Ноел. Бебето на Хуан и Мария е спасено от Ремихио. Леонарда казва, че е бременна и ще има момче от Ноел. Родриго се връща и Леонарда се надява, че ще се ожени за нея. Тя мисли как да се отърве от Ноел, но е шокирана, когато Родриго й представя съпругата си Констанса.


Епизод 4

Леонарда се вбесява, когато разбира, че Констанса е бременна. Тя решава, че ще отмъсти на Родриго. Казва му, че е бременна от Ноел и ще имат син, когото ще кръсти Ренато. Констанса казва на съпруга си, че Леонарда не й вдъхва доверие. Той обаче не се доверява на съпругата си. В същото време, Леонарда планира да се отърве от Ноел и Констанса, за да остане с Родриго. Магда и Родриго имат любовна авантюра. Констанса ражда близначки, които кръщава Рехина и Айме. Тя обаче умира скоро след раждането, отровена от Леонарда. Хуан открива сина си и му разказва историята си.


Епизод 5

Хуан води сина си на гроба на Мария дел Росарио. Там ги вижда полицай, но двамата успяват да избягат. Педро и Мабел разбират, че Хуан е жив. Родриго казва на Леонарда, че не може да понесе загубата на жена си и заминава за Европа. Хуан отива в къщата на Родриго с писмо от баща си. Ноел вижда писмото. На смъртно легло, Хуан моли сина си да отмъсти на Родриго. След това умира. Ноел казва на Хуан, че трябва да живее в къщата, която му принадлежи по право. Рехина и Айме откриват Мария дел Росарио, облечена в черно и с воал на лицето и се плашат. Ренато приема Хуан като приятел.


Епизод 6

Леонарда предполага, че момчето е син на Ноел, но той й казва, че е син на сестра и Мария дел Росарио. Леонарда се ядосва, защото знае, че ако Родриго научи за съществуването на детето, ще побеснее. Ренато казва на баща си, че Хуан знае много неща. Ноел е убеден, че синът му и Хуан ще станат големи приятели. Леонарда се ядосва на Ноел и му заявява, че никога не го е обичала, че е влюбена в друг. Ноел реагира остро, а Ренато, като вижда това, заплашва баща си. Леонарда отива при Мария дел Росарио, за да я измъчва. Казва й, че синът й е жив, но никога няма да го види, защото ще направи така, че да изчезне от живота й. Хуан и Ренато се опитват да избягат заедно, но Ренато е ранен, а Хуан остава при Сантяго и Мабел, които заедно го отглеждат като свой син.


Епизод 7

Няколко години по-късно Хуан се връща в родината си Мексико, за да изпълни обещанието, което е дал на баща си. Ейми и Рехина също се връщат с баща си. Ренато е станал благороден млад мъж. Клеменсия говори с Леонарда, която я упреква, че никога не я е обичала, а винаги се е интересувала от благоденствието на сестра й Мария дел Росарио. Магда е изоставила дъщеря си Росенда и Селестино. Тя се разкайва и решава да се върне и да им поиска прошка. Филип я съветва да помисли добре, преди да го направи. Ейми се прави на покорна дъщеря, затова Родриго й казва, че му е любимка. На кораба Хуан и Ейми се срещат. Тя остава запленена от него.


Епизод 8

Хуан се чуди как да отмъсти на семейство Монтес де Ока. Габриел е ,плашен и му казва, че никога не го е виждал такъв. Хуан го уверява, че някой ден ще му разкрие тайните си. Ренато е щастлив, когато разбира, че Рехина и Ейми се връщат. Той е убеден, че Леонарда и Ноел трябва да се съберат и да заживеят отново заедно. Хуан предупреждава капитана да не казва на никого, че той е собственик на кораба и се връща в Мексико. Ейми търси Хуан и се опитва да го провокира. Двамата се целуват. Тя се опитва да го удари, но всичко е само преструвка от нейна страна. Когато го пита за името му, той й отговаря, че се казва Хуан дел Диабло. Росенда отива при Леонарда и й предлага помощта си. Рехина се ядосва на Ейми, която флиртува с всеки мъж. Ейми я пита защо се ядосва и й доверява, че е била с Хуан. Въпреки че няма пари, той й харесва и тя не иска да се отказва от него.


Епизод 9

Рехина се плаши, когато Хуан нахълтва в каютата й. Тя го заплашва, че ще вика, ако не си тръгне веднага. Той й отговаря, че ще трябва да обясни на баща си какво се е случило между Ейми и него, ако се развика. Селестино умира и Леонарда предлага на Росенда пари за погребението. Тя иска да разбере какво знае Росенда. Младата жена казва на Леонарда, че Селестино й е разказал всичко за кина на сестра й и рибаря. Леонарда предлага на Росенда пари и дрехи, но в замяна ще трябва да й е напълно лоялна. Ноел решава да се върне при Леонарда, която предупреждава любовника си Аркадио. Росенда вижда Леонарда и Аркадио да се целуват. На кораба Хуан среща Ейми с Федерико и тя се прави, че не го познава. Хуан казва на Ейми, че ще говори с баща й, защото иска да се оженят. Тя обаче не е съгласна. Родриго е избрал Федерико за съпруг на Рехина. Тя не иска да се омъжва за него. Тогава Родриго й казва, че една жена в миналото му е избрала любовта към друг и това я е убило.


Епизод 10

Ренато пита майка си за Хуан, тя му отговаря, че той е незаконен син на Ноел. Тогава Ренато отива при баща си и иска да разбере дали това е вярно. Ноел му отговаря, че истината е друга и че ако Хуан се появи някой ден, ще му я разкаже. Рехина изпада в паника, когато заварва Ейми и Хуан в каютата си. Тя заплашва сестра си, че ще разкаже всичко на Родриго. Ейми й казва, че Хуан е само забавление за нея и не иска да се омъжи за бедняк. Рехина не е съгласна със сестра си. Ренато и Ноел заплашват Аркадио, който малтретира хората в имението. Ремихио е назначен да следи стъпките на Аркадио. Рехина среща Хуан и му казва, че никога няма да бъде кавалер. Хуан споделя с Габриел, че често са го обиждали, но никога не се е чувствал толкова зле. Химена се среща с Габриел на танците и се влюбва в него. Родриго задължава Рехина да танцува с Федерико. Хуан се възползва и когато се разменят танцуващите двойки, попада на Рехина. След танците Ейми и Хуан се измъкват заедно.


Епизод 11

Хуан казва на Ейми, че преди да са стигнали до Мексико ще говори с баща й, защото иска веднага да се оженят. Родриго казва на Рехина, че Федерико е бъдещият й съпруг. Тя му отговаря, че е влюбена в друг и няма да приеме Федерико за съпруг. Родриго се вбесява и й казва, че или ще се омъжи, или отива в манастир. Рехина казва на Ейми, че ако баща й настоява да се омъжи, ще отиде в манастир с удоволствие. Леонадрда не иска да говори за Хуан с Ренато. Габриел казва на Хуан, че е срещнал прекрасна жена, в която се е влюбил, но не знае как се казва. Хуан знае, че тази жена е циганката Химена. Родриго казва на Федерико, че трябва да прави подаръци на Рехина, защото е влюбена в друг и само така може да я спечели. Ейми казва на Хуан, че трябва да я целуне като за последен път, защото вече са пристигнали във Веракрус. Когато Родриго и дъщерите му пристигат в къщата на Леонарда, Ренато се влюбва в Ейми от пръв поглед.


Епизод 12

Родриго, Ейми и Рехина пристигат в къщата на Монтес де Ока. Леонарда едва се сдържа, за да не се хвърли на врата на Родриго. Рехина е влюбена в Ренато, който обаче е запленен от Ейми. Родриго казва на Ноел и Леонарда, че трябва да организират посрещане за Федерико Мартин дел Кампо, защото този мъж е перфектен кандидат за съпруг на дъщеря му Рехина. Ноел не е убеден, че Рехина е съгласна с баща си, но Леонарда го прекъсва и му казва, че подкрепя решението на Родриго. Хуан отива на гробя на майка си, за да се помоли. Ренато пита Ейми дали има приятел и тя му отвръща, че няма. Аркадио ревнува заради завръщането на Родриго. Ейми чува разговор между баща си и Леонарда за Мария дел Росарио. Ренато казва на Рехина, че е лудо влюбен в Ейми и иска да се ожени за нея. Тя споделя това с Клеменсия. След това кара Ейми да й се закълне, че ще бъде вярна на Ренато.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:22 am

13 Епизод

Ренато дава на Ейми годежен пръстен!
Родриго забранява на Леонарда да споменава името на Мария дел Росарио пред дъщерите им или никога повече няма да го види.

Еми вижда гроба на Мария дел Росарио. Тя си спомня, че това е жената, която е умряла от любов. Тя е любопитна да разбере защо и кого е обичала.

Облечена като послушница, Рехина признава на игуменката, че мъжът, когото обича, е избрал друга жена, а тя не може да обича друг, поради което е решила да посвети живота си на Бог. Умолява я да я приеме, защото ако се върне в дома си, баща й ще я принуди да се омъжи за мъж, когото не обича.

Ноел разказва на Родриго, че преди години е открил сина на Мария дел Росарио. Обяснява, че Хуан де Диос се е срещнал с него след години и го е отвел да живее с него. Преди да умре, той е оставил писмо за него (Родриго) и му предава писмото. Упреква го за това, че са постъпили несправедливо с него и Леонарда.

Хуан упреква един мъж, че се отнася зле със сина си. Сбива се с ножове с Колибри и Хуан спечелва. Той отвежда детето и решава да се погрижи за него.

Ейми коментира с Клеменсия, че се е изненадала от богатството в имението на Ренато. Тя е убедена, че ако се омъжи за него, той ще й даде всичко, което му поиска, дори и свободата.

Аркадио настоява Леонарда да отиде в къщата му или ще каже всичко на Дон Родриго.

Фулгенсио признава пред Федерико, че е трафикант на оръжия. Пита го дали смята, че може да работи с него като в замяна той ще му даде парите, от които има нужда.

Колибри става водач на Хуан и приятелите му, за да могат да имат добър улов.

Родриго съобщава на Федерико, че Рехина е влязла в манастир. Лицемерно, той казва, че трябва да изчака, за да може тя да премисли и да го приеме за съпруг, защото я обича.

В манастира, Рехина плаче за Ренато.

Леонарда съветва Ейми да се омъжи за някой от нейната класа и за мъж, когото наистина обича. Тя си мисли, че Ренато е на нейното ниво, но обича Хуан.

Мария дел Росарио моли Леонарда да не я изоставя. Изплашена, тя избягва от подземието.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:23 am

14 Епизод

Ейми разкрива, че Рехина обича Ренато!
Ейми приема да се омъжи за Ренато заради удобствата, които би имала с него. Моли го за време, през което да се опознаят по-добре и да запазят решението да се оженят в тайна за сега.

Хуан споделя с приятелите си за страстта, която изпитва към една жена, с която се е запознал на кораба, но допълва, че нито тя, нито някой друг ще могат да го накарат да забрави за клетвата си да отмъсти за смъртта на родителите си.

Ейми разбира от Клеменсия, че сестра й Рехина обича Ренато и стига до извода, че Рехина е влязла в манастира след като е разбрала, че той обича нея.

Рехина мие пода в манастира, когато разбира, че Ренато е дошъл да я посети. Когато той й разказва за годежа си с Ейми, тя без малко да припадне.

Родриго настоява Ноел да вложи пари в дървения бизнес. Той му отговаря, че трябва да се консултира със своя съдружник – сина и наследника на Дон Сантяго Алдама, или с негов представител. Родриго и Ноел хвалят Ренато за превъзходното му управление на имението. Той казва, че иска да потърси Хуан, защото един ден се е заклел пред баща си (Ноел), че ще го защитава като че ли е част от семейството.

Ейми се среща с Хуан на плажа. Тя измисля, че баща й е много болен и за това не е могла да се срещне с него преди това и че заради това трябва да изчакат преди да му кажат, че искат да се женят. Тогава Хуан я пита къде живее и какво е фамилното й име.

Родриго е против желанието на Ренато да търси онова копеле (Хуан) и го предупреждава, че ако не го послуша, никога повече няма да види нито него, нито дъщерите му.

Рехина казва на игуменката, че се е впечатлила от бедността, в която живеят хората, които е посетила и иска да направи нещо за тях. Това я е убедило, че иска да стане монахиня. Игуменката й казва, че за това ще трябва да изчака изпитателния период преди да се посвети изцяло на Бог.

Ейми казва на Рехина, че вече знае, че е влязла в манастира, защото е влюбена в Ренато и я е заболяло, че той е избрал нея. Рехина я моли да не разкрива тази тайна и настоява да изпълни обещанието си да бъде вяра на Ренато и да го направи щастлив.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:24 am

15 Епизод

Ейми не успява да се срещне с Хуан!
Ренато си спомня думите на Родриго и си дава сметка, че не може да се откаже от възможността да се вижда с Ейми. След като разбира, че тя не би се осмелила да се противопостави на волята на баща си, той решава да отстъпи и съобщава на Родриго, че се е отказал да търси Хуан.

Родриго настоява Ноел и Дон Фулгенсио да се включат в дървения бизнес, въпреки че и двамата имат съмнения.

Сервандо предупреждава Химена, че същата нощ тя ще бъде негова жена, без значение дали иска или не.

Мария дел Росарио съвсем случайно натиска един таен бутон, с който се отваря вратата на килията.

Ремихио предава на Хуан писмото, което е било с него, когато го е открил като бебе.

16 Епизод

Хуан се представя пред Родриго Монтес де Ока!
По специална молба на Хуан, Габриел приема Родриго и още няколко мъже, които пристигат в казиното. В това време, Марлене казва на своите възпитанички, че няма да се появяват в казиното вечерта.

Ейми не открива Хуан на тяхното място за срещи. Самуел я наблюдава, решен да я убие, ако се приближи до скалите.

Хуан и приятелите му с прикрити с кърпи лица се качват на борда на „Лусбел“ и успяват да неутрализират екипажа му. Те поемат контрола над морския съд и отпразнуват победата си.

Ейми си тръгва без да чака повече Хуан. От своя страна, Хуан моли приятелите си да поделят рибата и парите между тях и останалите рибари.

Лоренсо съобщава на съдебния пристав, че са ги обрали. Той нарежда на полицаите да отидат в селището на рибарите и да разследват. Те откриват рибарите да се държат така, все едно нищо не се е случило и да празнуват „рождения ден“ на Педро. Полицаите си дават сметка, че нямат никакви доказателства, за да ги обвинят. За това решат да ги наблюдават.

Хуан се появява в казиното, облечен според етикета. Той сяда да играе покер с Фулгенсио, Ноел и Родриго Монтес де Ока.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:25 am

17 Епизод

Ренато обявява своя годеж с Ейми!
Хуан побеждава Фулгенсио, Ноел и Родриго на покер.

Гриселда дърпа Химена, за да я принуди да отиде с нея в магазина на Сервандо. Габриел й нарежда да я пусне. Като вижда това, Гриселда изважда една бутилка алкохол за Сервандо и уверява, че Химена ще бъде негова жена същата нощ. Той изпива алкохола и заспива. Тя го разсъблича, а на следващия ден го кара да повярва, че е бил с Химена.

С разклатено здраве, Рехина моли Бог да озари сестра й, за да направи щастлив Ренато. В това време, игуменката казва, че трябва да се върне в света и да преодолее проблемите си, които са я изпратили в манастира. Освен това тя трябва да се лекува.

Пред всички, Ренато моли Ейми да не си тръгва. Той съобщава, че с Ейми са се сгодили. Точно в този момент, Рехина, облечена като послушница, пристига, чува съобщението и припада. Ноел и Клеменсия й помагат, а Ренато я отнася в стаята й. Леонарда и Родриго поздравяват Ейми и Ренато за годежа. Родриго казва на Ноел, че след като Рехина се възстанови, трябва да се омъжи за Федерико или да се върне в манастира. Ноел моли да не я принуждават да се омъжи за мъж, когото не обича. Въпреки всичко, той не успява да промени решението му.

Хуан казва на Химена, че ако наистина обича Габриел, трябва да му каже, че е циганка. Тя му отговаря, че предпочита да се откаже от него, защото не би понесла презрението му.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:25 am

18 Епизод

Мария дел Росарио избягва от килията си!
Ейми казва на Ренато, че не е трябвало да обявява годежа им след като са се уговорили да го запазят в тайна.

Лекарят съветва Рехина да остане в ранчото, за да възстанови разклатеното си здраве.

Хуан казва на Химена, че ако наистина обича Габриел, трябва да му каже, че е циганка. Тя му отговаря, че предпочита да се откаже от него, защото няма да понесе презрението му.

Рехина плаче безутешно, защото усеща, че е изгубила Ренато завинаги.

Родриго съветва Ренато да определи датата на сватбата си с Ейми, за да започнат с подготовката.

Леонарда прегръща Родриго. Той я отблъсква. Аркадио се шегува и ревнува, казвайки, че тя все още не може да привлече вниманието на Дон Родриго. Той настоява вечерта да се срещнат. Росенда ги чува.

Ейми отива да търси Хуан на плажа. Той я качва на „Лусбел“ и там двамата правят любов. Хуан предлага на Ейми да говори с баща си, за да може да се ожени за нея. Единственото, което тя казва е, че това усложнява нещата и баща й може да я изпрати в манастира като сестра й.

В ранчото всички се притесняват за Ейми, поради което Ренато и няколко работника започват да я търсят.

Аркадио гали и целува Леонарда. Тя едва сдържа своята неприязън.

Ренато открива Ейми, която върви сред храсталаците. Той я прегръща и успокоява.

Мария дел Росарио излиза от килията, преминава през проходите към своята стая.

19 Епизод

Рехина признава на Ренато, че го обича!
Мирта скрива Мария дел Росарио зад завесите и така Рехина и Клеменсия не я виждат. Мария дел Росарио се развълнува като чува своята дойка, но Мирта я отвежда отново в килията.

Ейми излъгва Ренато като му казва, че е излязла да се разходи и се е изгубила, поради което бурята я е заварила навън, а след това е паднала в реката. Той я целува и тя му отвръща.

Росенда влиза в подземията и вижда Леонарда и Аркадио да се обличат. Вижда как тя му дава едно бижу, с което му плаща за мълчанието.

Ейми уверява Рехина, че не се е срещала с Хуан, а просто се е изгубила навън. Въпреки уверенията й, Рехина не й вярва и настоява да изпълни клетвата си да бъде вярна на Ренато.

Мария дел Росарио се опитва отново да отвори тайната врата, но Мирта не й позволява да излезе.

Ейми се преструва, че се притеснява за психическото състояние на сестра си. Тя казва на Ренато, че Рехина измисля разни неща и за това смята, че нервите й са разклатени. След като чува как хвали Рехина, тя го пита защо не е избрал Рехина. Той й отговаря, че сърцето му е направил избор и това е тя (Ейми) и именно с нея иска да сподели живота си.

Рехина написва в дневника си, че страда заради това, че трябва да запази в тайна своята любов към Ренато, тъй като знае, че той обича сестра й.

Ренато моли Ремихио да бъде неговата дясна ръка в имението.

Ейми казва на Леонарда, че не иска да се омъжва за Ренато набързо и иска да изчака малко, за да се опознаят по-добре. Леонарда с удоволствие предлага да й помогне.

Росенда кокетира с Аркадио, за да й разкаже тайните, които знае за Леонарда. Той я стиска за шията, поваля я на земята и я съветва да не си играе с огъня, защото може да се изгори.

Рехина казва на дойката си, че не иска да има проблеми с баща си и може би ще е най-добре да се се подчини и да се омъжи за Федерико, въпреки че не го обича, защото не може да бъде далеч от Ренато. Тя се страхува, че един ден няма да издържи и ще му признае колко силно го обича.

Хуан обесва Лоренсо за това, което е причинил на Сантос.

Ренато извежда Рехина на разходка из имението. Тя целува ръката му и му казва, че го обича.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:26 am

20 Епизод

Родриго Монтес де Ока и Хуан дел Диабло – лице в лице!
Ренато е изненадан, а в това време Рехина съжалява и му обяснява, че го обича като приятел, или по-скоро като брат.

Педро прерязва въжето, за да предотврати Лоренсо да се задуши. Той казва на Хуан, че те не са убийци. Хуан не може да понесе несправедливостта, която се допуска спрямо тях.

Леонарда казва на Ноел, че не смята за правилно Ренато да се ожени набързо. Той я съветва да не се намесва в щастието на сина му, за да може и занапред да разчита на него.

Ейми е щастлива, че е във Веракрус и че е успяла да се освободи от сестра си. Така тя може да се срещне с Хуан без проблеми.

Рехина се облича като послушница и разказва на дойката си какво е станало с Ренато. Тя се връща в манастира без разрешението на Леонарда.

На борда на „Лусбел“, Хуан си спомня баща си преди да умре. Той сваля дрехите си и скача в морето почти гол. Той се кълне, че всички от семейство Монтес де Ока ще платят за това, което се е случило с родителите му.

Аркадио съобщава на Родриго, че Рехина се е върнала в манастира без позволението на Леонарда.

Рехина умолява игуменката да я приеме отново в манастира. Тя й отговаря, че трябва да се върне в дома си, да издържи на изкушенията, които предлага света и да чака тя да й се обади. Рехина приема да се върне в дома си при баща си и Ейми, но настоява да носи дрехите на послушница. Тя упреква баща си за това, че винаги смята, че тя постъпва зле, а никога не вижда какво прави Ейми.

Леонарда пита Ренато защо се е влюбил в Ейми, а не в Рехина. Той й отговаря, че не може да разбере защо тя не обича баща му. Тя трябва да знае, че сърцето не приема заповеди.

Хуан се вмъква в дома на Родриго и изненадва Ейми в стаята й. Той я целува и я убеждава да се видят по-късно. Хуан и Ейми се отдават на страстта без да знаят кой в действителност е другия.

Рехина се връща в дома си и пише в дневника си за невъзможната любов, която изпитва към Ренато.

Хуан казва на Габриел, че вечерта ще отиде в казиното, тъй като това е идеалното място, където може да открие Родриго Монтес де Ока и да опознае лицето на своя враг.

Рехина умолява Ейми да не рискува своята чест, честта на семейството им и щастието на Ренато като продължава да се среща с Хуан дел Диабло.

Федерико се изненадва да види Фифи в казиното. Упреква я, че заради нея ще стане за посмешище на цял Веракрус, представяйки се пред неговите познати като порядъчна госпожа. Той я обижда. Хуан го удря. Родриго защитава Федерико. Хуан се изненадва като научава, че той е Родриго Монтес де Ока.

21 Епизод

Рехина за първи път си сънува Хуан дел Диабло!
Ейми си мисли за качествата и недостатъците на Хуан и Ренато, поради което решава да внимава повече, за да не изгуби всичко заради страстта си към Хуан.

Рехина сънува, че Хуан й казва, че Ренато никога няма да я оцени, защото не я е обичал, докато той я обича истински и винаги ще я обича, след което я целува страстно. Рехина се събужда разстроена от мисълта, че може да има нещо с този дивак.

Ренато казва на Ейми и Родриго, че иска да организира голямо празненство в чест на годежа им същата нощ. Ейми възразява, защото смята, че е прекалено прибързано.

Хуан и Ремихио отиват на гроба на Мария дел Росарио. Там Хуан обяснява на Ремихио, че Росарио Монтес де Ока е неговата майка и въпреки че той е един Монтес де Ока, той ги проклина. За изненада на Хуан, Ремихио защитава Ренато. По-късно, пред гроба на баща си, Хуан казва, че най-накрая се е срещнал лице в лице със своя враг и че ще му отмъсти, както е обещал.

Хуан очаква нетърпеливо Ейми на тяхното място на плажа. Той извиква името й, след като не я открива. Облечена като послушница, Рехина се изненадва, когато Хуан отваря със сила прозореца, викайки името на Ейми. Възмутена от неговия цинизъм, тя му се предлага, за да го отдалечи от сестра си и да попречи на Ейми да изневерява на Ренато.

Ейми моли Елоиса да й помогне да излезе от къщата без да я забележат. Росенда я вижда как се измъква от годежното празненство. Ейми избягва и отива на мястото, където обичайно се среща с Хуан. Двамата се целуват страстно. Тя му казва, че не може да остане и не знае дали ще може да се върне по-късно. Хуан я предупреждава, че ако не се върне, той ще отиде в дома й. Двамата се целуват страстно.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:27 am

22 Епизод

Желанието на Хуан за отмъщение нараства още повече!
Педро, Сантос и Ремихио споделя своите притеснения за Хуан и неговото нетърпение да си отмъсти, защото това може да го подтикне да убие някого или да нарани невинни хора. Хуан е решен да си отмъсти на Родриго Монтес де Ока.

Ейми казва на Ренато и семейството си, че има нужда от време, за да се подготви за сватбата. Ренато, Родриго и Ноел се надяват това да отнеме колкото се може по-кратко време. От своя страна, Рехина казва, че Ейми не е убедена в своите чувства. Ейми упреква Рехина заради думите й. Тя я обвинява за това, че мами Ренато с дивака.

Хуан се представя пред Ноел като упълномощено лице на Хуан Алдама де ла Крус. Той иска документите за съдружието му с Родриго Монтес де Ока, за да ги прегледа. Хуан казва на Де Мартин, че разполага с парите, които са нужни, за да се включи в бизнеса.

Федерико моли Рехина да му даде възможност да се опознаят и ако не се получи нищо между тях, поне могат да бъдат приятели.

Клеменсия и Ремихио помагат на Рехина да си намери тъмна стаичка, където да проявява снимките си. Те стигат до подземието на имението, но Аркадио им забранява да влизат. Рехина му нарежда да отвори подземието.

23 Епизод

Клеменсия разпознава Хуан като детето на Мария дел Росарио!
Клеменсия разпознава Хуан на една снимка от тези, които Рехина е направила на кораба. Когато Клеменсия го вижда и забелязва рожденото петно, което той има, го прегръща плачейки, дава му броеницата на майка му и му казва, че той е сина на Мария дел Росарио – Хуан де Диос Сан Роман Монтес де Ока. Клеменсия разказва на Хуан историята на живота му и настоява, че дължи живота си не на нея, а на майка си и Бог.

Рехина си спомня думите на сестра си, че за да я разбере, трябва да се окаже в прегръдките на мъж като Хуан дел Диабло. Тя отхвърля тази възможност и скъсва негова снимка.

Ноел съобщава на Родриго, че мъжът от казиното (Хуан) е упълномощено лице на Хуан Алдама де ла Крус.

Клеменсия се моли на Девата. Тя моли Рехина да не позволява любовта й към Ренато да я отдалечи от сестра й или да нарани някого. Тя я уверява, че никога няма да го направи.

Ренато мисли, че Рехина се е променила към него, защото го смята за недостоен за Ейми.

Хуан настоява Де Мартин да му каже всичко, което знае за Родриго Монтес де Ока и всичко, което той прави, а в замяна той няма да го издаде за измамите, които извършва в съдружието с Родриго Монтес де Ока и Ноел Видал.

Ренато коментира с Ремихио и Аркадио своите планове за подобряване на условията на живот на работниците. Аркадио е против.

Клеменсия уверява Леонарда, че синът на Мария дел Росарио е жив и един ден може да се върне, за да потърси правата си като един Монтес де Ока. Тя я удря и заплашва, че ще я изгони.

24 Епизод

Рехина се изненадва да види Мария дел Росарио!
Клеменсия уверява Леонарда, че синът на Мария дел Росарио и един ден може да се върне, за да потърси правата си като един Монтес де Ока. Тя я удря и заплашва да я изгони.

Химена страда, защото ако признае на Габриел, че е циганка, той ще я презре и ще го изгуби завинаги.

Сантос и Педро казват на Хуан, че баща му е бил справедлив човек, какъвто трябва и да е той. Разказват му една история за баща му.

Рехина предлага на Ейми да не я съди повече и да й помогне да се избави от злото. Тя се преструва, че се съгласява с нея и обещава да каже на Хуан, че няма да се среща повече с него, защото обича Ренато и ще се омъжи за него. След това тя се къпе и не спира да мисли за Хуан. Двамата правят любов на една скала... Тя иска да разбере къде живее той. Хуан я завежда до колибата, в която са живели с баща си. Тя се разочарова, но се прикрива. Той й казва, че това е неговата къща, неговият истински дом и там ще живеят. Тя си мисли, че трябва да е луда, за да остави Ренато и всичко, което той й предлага, за да живее там, но казва на Хуан, че го обича повече от преди и че не се интересува дали той има пари или не. Убеден в нейната искреност, той планира да й покаже на следващия ден къщата, в която наистина живее и да й предложи цялото си богатство.

Мария дел Росарио събира стари парцали като че ли са нейното дете и излиза от килията.

Ноел се изненадва да чуе как Рехина споделя с Клеменсия колко силно обича Ренато. Пита я дали това е невъзможната любов, заради която е решила да влезе в манастира. Тя признава, че е така, че обича Ренато, но той не го знае и не смята да му каже, защото той е влюбен в сестра й. За това решава да се жертва и да се отдалечи, за да може той да бъде щастлив, дори и да не е с нея.

Рехина се изплашва като вижда образа на Мария дел Росарио в огледалото.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:29 am

25 Епизод

Хуан разкрива, че Родриго Монтес де Ока е бащата на Ейми!
Ренато моли Ейми да се закълне, че ще го обича и ще го направи щастлив, защото ако го предаде, ще я убие със собствените си ръце и след това ще се самоубие, защото не може да живее без нея.

Аркадио казва на Леонардо, че Ренато иска да подобри живота на работниците и че тя трябва да го спре, защото ако не го направи, това ще разруши имението. Тя се съгласява.

Хуан споделя с приятелите си, че е открил, че жената, която обича, го обича заради него самия и не я интересува, че той няма богатство. Той смята да й признае кой е той в действителност и да й предложи богатството си, но не смята да забрави своята клетва за отмъщение.

Ейми уверява Рехина, че е приключила завинаги своята връзка с Хуан дел Диабло.

Родриго и Хуан се срещат пред църквата. Родриго го унижава. Хуан изважда рапирата си от ножницата, но Родриго отказва да се унижава по този начин. Хуан го блъсва, поваля го на земята и подпира върха на рапирата си във врата му. Двама мъже му попречват да го убие. Рехина и Ейми ги виждат. Рехина защитава баща си. Хуан е изненадан да научи, че Родриго Монтес де Ока е баща на Рехина и Ейми. Хуан си мисли, че това е голяма шега от страна на съдбата – да се влюби в дъщерята на Родриго Монтес де Ока, неговия най-върл враг.

26 серия
Хуан решава да се върне в Испания!

Мирта се изплашва като разбира, че Мария дел Росарио има температура. Аркадио казва, че ако умре, ще е най-добре.

Като научава за жалбата, която е подал Родриго, Ноел отбелязва, че всъщност той (Родриго) е провокирал нападението като е обидил мъжа. Леонарда го упреква за това, че защитава един непознат, а не Родриго.

Ейми отива да търси Хуан в пещерата, но не го открива.

Хуан нарежда на Габриел да подготви всичко за завръщането в Испания, защото не иска да се превърне в убиец и не знае дали ще успее да се въздържи следващия път, когато види Родриго Монтес де Ока.

Докато Родриго се унася, Леонарда му казва колко силно го обича. Настоява да остане през нощта, за да се погрижи за него. Тя поднася чай на Рехина, за да спи непробудно, а тя да се наслади на Родриго, въпреки че той не разбира нищо. Тя го целува, докато спи. Ноел се появява, вижда я, но не казва нищо и затваря вратата.

Росенда се „предлага“ на Аркадио, за да научи какво знае той за Леонарда.

Габриел моли Химена да помоли „своята звезда“ да я наглежда, тъй като той трябва да се върне в Испания. Той не иска да тръгне преди да я види отново. Тя се натъжава.

Ейми умолява Ренато да не търси мъжа, с когото се е скарал баща й. Той предполага, че тя се притеснява повече за неговата безопасност, отколкото от обидата към баща й.

Ренато убеждава Рехина да замине с него в „Рая“ - мястото, където смята да изгради жилища и училище за работниците.

Сервандо завлича насила Химена в своята палатка и я целува. Тя го удря по главата. Когато го вижда паднал и в безсъзнание, тя вярва, че го е убила и отива да търси Рехина.

Ренато настоява да потърси страхливеца, който се е скарал с Родриго. Ейми симулира припадък, за да не излезе той.

Химена разказва на Рехина, че Сервандо се е опитал да се възползва от нея и тя го е убила. Рехина я завежда при Клеменсия, която я скрива в стаята си.

Ейми си спомня колибата, която й е показал Хуан. Тя си мисли, че никога не би била способна да живее на такова място, но ако може да разполага с удобствата, които й предлага Ренато и в същото време – да се наслаждава на страстта на Хуан.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:30 am

27 серия
Хуан открива Мария дел Росарио!

Де Мартин насочва пистолета си към слепоочието с намерението да се самоубие, но накрая стреля в стената, решил да не слага край на живота си.

Мария дел Росарио има треска и бълнува. За това, Мирта я извежда от подземието.

Леонарда упреква Аркадио, че е подарил на Росенда пръстена, който тя му е дала. Двамата спорят и това предизвикват неговата грубост.

Ейми усеща, че не може да живее без страстта, която й дарява Хуан. Тя отива да го търси и му казва, че не я притеснява случилото се между него и баща й. Тя го целува страстно. Двамата се отдават на страстта си в пещерата. Той се стряска, защото усеща, че е изневерил на дадената дума.

На плажа, Габриел се среща с Мирта и Мария дел Росарио. Той им помага и ги завежда в къщата на Хуан. Хуан се изненадва като ги заварва в къщата си. Той разбира, че Мария дел Росарио има треска и след като сваля воала й, се разчуства, без да знае защо.

Аркадио и Леонарда се сдобряват. Въпреки това тя му заявява, че никога повече няма да бъде негова и го предупреждава, че ако я издаде, и двамата ще затънат.

Ейми си мисли, че Хуан проклина любовта си, защото е разбрал за годежа й с Ренато. Тя вярва, че без Хуан няма да понесе заточението си в ранчото на Ренато.

Ноел казва на Леонарда, че знае, че тя обича Родриго. Той изпитва съжаление към нея, защото любовта й е несподелена.

Д-р Пабло Миранда преглежда Мария дел Росарио. Цяла нощ Хуан се грижи за нея.

Ренато упреква Родриго, защото настоява да омъжи Рехина за Федерико заради името му без да го интересува, че тя не го обича. Моли го да не допуска същата несправедливост както навремето с Мария дел Росарио и Хуан де Диос.

28 серия
Ренато е на крачка да разкрие връзката на Ейми с Хуан дел Диабло!

Хуан моли Ноел като нотариус да обърне повече внимание на съдружниците на Алдама.

Химена е изплашена, въпреки че не знае дали наистина е убила Сервандо. Химена остава скрита в стаята на Клеменсия, докато тя отива да разучи какво се е случило с мъжа.

Аркадио побеснява, когато открива, че Мария дел Росарио и Мирта не са в килията. Той съобщава на Леонарда. Тя му нарежда да ги открие.

Мария дел Росарио се разкрещява развълнувано като вижда стаята на Хуан де Диос, мислейки, че се е върнал за нея. Мирта я отвежда.

Клеменсия отива в лагера на циганите и научава, че Сервандо е жив.

Рехина се развълнува като вижда проекта на Ренато и отчита неговата щедрост към работниците. Тя прави снимки.

Хуан занася цветя на гроба на майка си и се сбогува с нея. Той благодари на Клеменсия за всичко, което е направила за него. Казва й, че си тръгва, защото не иска да навлече проблеми на рибарите, но е убеден, че един ден ще накара Родриго Монтес де Ока да си плати за всичко, дори това да е последното нещо, което ще направи през живота си.

Аркадио открива Мария дел Росарио и Мирта на плажа. Залавя Росарио, удря Мирта, проклина ги и ги отвежда отново в подземието на ранчото. В това време, Хуан разбира, че двете жени са излезли от къщата. Също така научава, че в момента не може да замине с кораба за Испания, тъй като има проблеми в компанията заради ситуацията в страната. Габриел е щастлив от новината, защото това означава, че ще може да бъде със своята любима.

Ейми се изненадва, когато научава от Ноел, че Хуан ще се връща в Испания.

Хуан и неговите приятели се качват на борда на кораба „Лусбел“ и нападат кораба на Родриго Монтес де Ока. Двата екипажа се сбиват. Хората на Хуан отнасят торбите със златни монети. Един от противниковите моряци запраща нож по крака на Хуан и избягва.

Ейми облича една от робите на послушница на Рехина и отива да търси Хуан. Ренато забелязва една жена в дрехи на послушница да излиза от къщата. Той си мисли, че е Рехина и я последва. Ейми не разбира, че Ренато върви след нея.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:31 am

29 серия
Рехина мисли, че полудява!

Приятелите на Хуан се опитват да спрат кръвотечението от крака.

Рехина подкрепя проекта на Ренато и упреква баща си. Той я удря. Докато Леонарда застава на страната на Родриго, Рехина защитава правото на жените да изказват мнение. Родриго се опитва отново да я удари, но Ноел я защитава.

Ейми усеща, че Ренато я следи и се скрива, след което се връща в ранчото. Рехина излиза в градината, за да търси Ейми. Там се среща с Ренато и той я пита защо е ходила на плажа през нощта. Тя настоява, че не е излизала. Той е убеден, че тя го лъже, защото вече му няма доверие.

Габриел завежда д-р Пабло Миранда в пещерата, за да се погрижи за Хуан. Той и Пабло откриват, че имат един и същи идеи за справедливост.

Родриго пита Леонарда защо се е омъжила за Ноел, след като е очевидно, че не го обича. Тя признава, че никога не е обичала съпруга си, но се е омъжила, защото се е чувствала самотна и беззащитна, когато той е заминал за Европа. Уточнява, че вярва в любовта и че за него е готова на всичко, да направи всичко, за което я помоли.

Хуан решава никога повече да не се среща с Ейми и да забрави страстта, която изпитва към нея.

Родриго е бесен на властите и военни, които не са успели да заловят крадците на парите му и са нападнали кораба му.

Рехина пита Ейми дали е излизала през нощта. Тя я уверява, че не е и че е сложила край на връзката си с Хуан. Тя намеква, че може би сестра й е излизала, а не си спомня, защото не е добре с нервите или полудява.

Ренато коментира пред баща си, че е видял Рехина да излиза през нощта и я проследил до плажа, но тя отрича. Казва, че може би Рехина не е такава, за каквато я мислят.

Рехина пита Леонарда дали има случаи на лудост в семейството. Тя й отговаря, че сестра й е изгубила здрав разум малко преди да умре.

30 серия
Рехина страда все повече от любов по Ренато!

Леонарда си спомня със страст как е наблюдава Родриго, докато се къпе.

Родриго научава, че един от неговите моряци е ранил в крака главатаря на нападателите.

Хуан споделя с Габриел, че не знае дали наистина обича Ейми или изпитва към нея само страст.

Химена се връща в лагера. Сервандо я залавя с намерението да я вкара в палатката си и да я изнасили, но Габриел настоява да я пусне. Двамата се сбиват и Габриел побеждава. Той го предупреждава, че ако отново посегне на Химена, ще го убие. Габриел се възползва от положението, за да каже на Химена, че няма да заминава за Европа и за това, могат да продължат да се срещат като приятели.

В килията си, Мария дел Росарио вижда бяла гълъбица и си се представя с Хуан де Диос, с когото се целуват. Казва му, че не може да тръгне с него, защото не може да изостави детето си.

Ейми облича дрехата на послушница на Рехина, за да се престори на нея и да отиде да потърси Хуан. Рехина открива, че Ейми е излязла. Тя стига до извода, че сестра й излиза и мами всички.

Ейми, облечена в дреха на послушница, прегръща Хуан. Той реагира странно, приемайки я за Рехина. Тя му обяснява, че се е облякла като Рехина, за да може да избяга и да се види с него, защото не може да живее без неговите целувки. Той я отблъсква и й казва, че всичко между тях е приключило. За това смята да замине, защото не иска да я вижда никога повече, тъй като я презира и мрази.

Рехина казва на Клеменсия, че иска да се върне в манастира, защото много страда като слуша как Ренато не спира да говори за любовта, която изпитва към Ейми, докато знае, че тя само си играе с него.

Ейми се промъква през прозореца в стаята си и се изплашва, когато заварва вътре Рехина и Клеменсия. Така те разкриват, че мами.

Родриго разказва на Леонарда, че са нападнали кораба му и са отмъкнали парите. Той се заклева да отмъсти на крадците.

Ноел предлага помощта си на Рехина. Тя му казва, че никой не може да й помогне и въпреки усилията й да забрави Ренато, не е успяла. Той я пита дали е излиза през нощта от къщата, за да ходи на плажа. Пита я какво крие. Тя отговаря, че не може да му каже нищо, защото не иска да нарани никого повече, но обещава да не се повтори.

Рехина обяснява на свещеника, че го моли за разрешение да се върне в манастира, защото иска да спаси душата си от изкушението, тъй като не може да забрави за любовта, която изпитва към Ренато.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:35 am

31 серия
Хуан и Ренато се срещат!

Рехина казва на Клеменсия, че иска да се върне в манастира, защото много страда като слуша как Ренато не спира да говори за любовта, която изпитва към Ейми, докато знае, че тя само си играе с него.

Ейми се промъква през прозореца в стаята си и се изплашва, когато заварва вътре Рехина и Клеменсия. Така те разкриват, че мами.

Родриго разказва на Леонарда, че са нападнали кораба му и са отмъкнали парите. Той се заклева да отмъсти на крадците.

Ноел предлага помощта си на Рехина. Тя му казва, че никой не може да й помогне и въпреки усилията й да забрави Ренато, не е успяла. Той я пита дали е излиза през нощта от къщата, за да ходи на плажа. Пита я какво крие. Тя отговаря, че не може да му каже нищо, защото не иска да нарани никого повече, но обещава да не се повтори.

Рехина обяснява на свещеника, че го моли за разрешение да се върне в манастира, защото иска да спаси душата си от изкушението, тъй като не може да забрави за любовта, която изпитва към Ренато.


32 серия
Рехина решава да захвърли монашеските дрехи, за да се разкрие такава, каквато е!

Ноел връща на Родриго парите, които е дал на Ренато, за да инвестира в ранчото.

С треска, Хуан се опитва да върви, измъчван от болки в крака. Той си спомня как къса с Ейми и в този момент Клеменсия го открива да бълнува.

Леонарда моли Ейми да направи много щастлив сина й. Те разглеждат поканите за сватбата. Леонарда се разстройва, когато научава, че Рехина „обича сърдечно“ Ренато.

Пабло моли Рехина за позволение да я посети. Тя приема, но уточнява, че го приема само като приятел, а той въпреки това е убеден, че ще успее да спечели сърцето й.

Ейми заявява в лицето на Рехина, че не може да я разбере, защото никога не е обичала и не е била обичана. Подиграва се с желанието й да бъде послушница. По-късно, Ейми се опитва да разбере от баща си какви сметки за оправяне има с мъжа (Хуан), с когото се е сблъскал пред църквата. Всички са изненадани да видят Рехина облечена без дрехите на послушница. Ренато е очарован от красотата й. Изненадва се пред забраната на Родриго Пабло да посещава Рехина.

Ейми си спомня как Хуан е скъсал с нея. Проклина деня, в който се е запознала с него. Тя не иска да се омъжва за Ренато.

Федерико и Фулгенсио виждат огъня, който е стъкмил Хуан в пещерата и започват да разглеждат. Хуан чува шум, изгася огъня и излиза от пещерата. Той пада в реката и се бори, за да се задържи над водата. Ренато го спасява и си разбира, че той има треска. Решава да го заведе в ранчото, където да му осигури медицинска помощ и го качва на коня си.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:37 am

33 серия
Отчаяна, Ейми решава да се омъжи за Ренато!

Ренато спасява Хуан от удавяне в реката. Качва го на коня си, за да го заведе в ранчото си.

Клеменсия уточнява пред Леонарда, че Рехина обича Ренато като брат.

Клеменсия се изплашва като вижда, че мъжа, който Ренато е довел, е Хуан. Предлага да доведе лекар. Ренато решава да го заведе сам. Тя моли Ремихио да ги придружи, за да предотврати някоя нова трагедия.

Пабло се погрижва за раната в крака на Хуан. Леонарда хвали Ренато за това, че е рискувал живота си, за да спаси един непознат.

Ейми казва на Клеменсия, че вече е решила да не се омъжва за Ренато, но тя я съветва да оцени любовта на Ренато.

Хуан е искрен с д-р Пабло Миранда и му разказва, че е извършил някои нападения в името на справедливостта, както и факта, че е върнал на бедните това, което им принадлежи. Двамата си допадат.

Ейми отива да търси Хуан в пещерата. След като не го открива, се разплаква, защото вярва, че няма да може да живее без него.

Хуан споделя с Клеменси, че се е отдалечил от Ейми, за да я защити и я уверява, че няма нищо против нея, а само срещу баща й. Тя го съветва да забрави за своето отмъщение.

Ейми казва на Рехина, че смята да изпълни клетвата си да се омъжи за Ренато, да го направи щастлив и да забрави Хуан. Тя й предлага помощта си.

Ренато работи заедно с Ремихио и работниците при изграждането на къщите им. Той е щастлив като вижда, че Ейми се интересува от неговия проект.

Леонарда упреква Родриго, за това че продължава да обича Мария дел Росарио въпреки болката, която му е причинила и най-вече – защото е „мъртва“. Леонарда му признава, че го обича и винаги ще го обича и обещава никога повече да не повтаря това.

Химена лъже Габриел като казва, че „неговата звезда“ не иска да го вижда, защото е осъдена на смърт. Той усеща, че не иска да живее без „Естрела“ (Звездата).

Ейми пробва своята сватбена рокля. Ренато я вижда и се възхищава на красотата й. Леонарда го упреква и му казва, че е лошо предзнаменование да види булката в сватбената рокля преди самата сватба и това може да обрече брака им на нещастие.

34 серия
Мария дел Росарио се появява пред Родриго!

Гриселда гледа на карти на Сервандо и му казва, че Химена никога няма да му принадлежи, но все пак имат обща бъдеще, като за целта той трябва да се държи по-добре с нея, за да не си тръгне.

Леонарда казва на Ренато и Ейми, че ще е най-добре да не се женят, защото лошият късмет ще ги преследва. Ренато не вярва в суеверия.

Родриго се изплашва като вижда в огледалото образа на Мария дел Росарио, облечена в черно. Хваща се за сърцето и пада на земята в безсъзнание. Тя си тръгва. След време той идва на себе си, но решава да не казва на никого какво е видял, за да не го приемат за луд.

Фулгенсио „съвсем случайно“ удря грубо Хуан по крака, за да провери дали е ранен и дали той е бил човека, който е участвал в нападението на Родриго, когато са откраднали парите му. Хуан преглъща болката и така успява да сложи край на неговите подозрения.

Пред портрета на баща си, Хуан казва, че е решил да прости на дъщерите на Родриго Монтес де Ока, защото те нямат никаква вина, но никога няма да прости на останалите.

Гриселда гледа на карти на Леонарда и й казва, че се появява един мъж, когото тя обича безкрайно, но не е неин съпруг.

Хуан се отчайва, защото не може да се види с Ейми. Решава да отиде при нея и да я отведе далеч от всички. Той се среща с Ренато, който се радва да го види. Обяснява му, че той го е спасил от водите на реката и му се представя като Ренато Видал Монтес де Ока. Хуан е изненадан. Ренато го кани да види „Рая“ (El Paraiso), къщите, които изгражда за работниците си.

Ейми плаче, а Рехина я утешава. Тя я моли следващия път, когато има съмнения, да си спомни за клетвата, която е дала – да направи щастлив Ренато. Двете се прегръщат.

Мария дел Росарио си спомня как Родриго припадна, когато я видя. Тя си мисли, че той не иска да й помогне, защото не й е простил и все още я мрази.

Ренато показва на Хуан къщите на работниците. Хуан разбира, че се отнася с тях много достойно.

Федерико съобщава на Родриго, че няма повече да настоява пред Рехина, защото тя много ясно му е казала, че не се интересува от него. Родриго упреква Рехина и й заявява, че ще я принуди да се омъжи за Федерико, дори да се наложи да я заведе насила пред олтара. Тя му отвръща, че никога няма да се омъжи за Федерико без любов и че преди това предпочита да умре, също като Мария дел Росарио. Той й удря шамар и я принуждава да замълчи.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  ^ELI_RBD^ on Чет Апр 29, 2010 4:37 am

35 серия
Рехина моли Хуан да остави на мира Ейми!

Хуан разбира, че Ренато е същия идеалист като него и не прилича на никой Монтес де Ока.

Родриго предупреждава Рехина, че ако не се омъжи за Федерико и не я приемат в манастира, ще трябва да я заключи. Тя му казва, че предпочита това пред идеята да се омъжи за Федерико без любов. Родриго вдига ръка, за да я удари, но Ноел се намесва и не му позволява. Родриго започва да я дърпа към подземията, където да я заключи.

Леонарда предлага да отложат или отменят сватбата заради лошото предзнаменование след като той я е видял в сватбената рокля. Ейми и Ренато са против.

Мария дел Росарио открива ключовете на Аркадио. Тя излиза с вързопа парцали, които е увила като бебе.

Хуан се представя пред Ренато като Хуан Сан Роман и че е упълномощен представител на г-н Хуан Алдама де ла Крус. Той обяснява, че проблемът му с Родриго Монтес де Ока е заради това, че е обидил родителите му.

Рехина моли Хуан да остави на мира сестра й и никога повече да не се приближава до нея. Той я уверява, че никога повече няма да я търси и ще се отдалечи от нея, за да я предпази. Но обещава, че един ден ще научи цялата истина и ще си даде сметка, че той не е такъв, за какъвто го смята.

Фулгенсио и хората му откриват, че някой е бил в една от пещерите. Те слагат камък на входа, за да не открият оръжията от контрабандата, които крият.

Аркадио открива Мария дел Росарио близо до морето. Той насила я повежда към килията й. Ремихио се опитва да му попречи, но Аркадио го излъгва като му казва, че тази жена е луда след като е умряло детето и винаги са я държали заключена, за да не стане нещо, а сега се е измъкнала и трябва да я върне.
avatar
^ELI_RBD^
Потребител
Потребител

Брой мнения : 124
Присъедини се към дата * : 29.04.2010
Възраст * : 29
Местожителство : Пловдив

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:11 am

Епизод 36

Родриго вдига тост за щастието на Ренато и Ейми. Тя се заклева, че ще го направи щастлив. Рехина е тъжна, защото знае, че ще загуби Ренато завинаги. Ейми не може да устои на изкушението и излиза да търси Хуан. Рехина, за да извини отсъствието на сестра си, казва на Ренато, че Ейми е нервна заради сватбата. Леонарда предупреждава сина си да не оставя Ейми да го контролира. Ейми плаче, защото мисли, че Хуан я е напуснал завинаги. Родриго пожелава щастие на дъщеря си.


Епизод 37

Ремихио е спокоен, защото мисли, че Хуан е заминал и няма да разбере, че Ейми се омъжва за Ренато. В същото време Хуан крои планове да се върне за своята любима. Доктор Миранда се опитва да се сближи с Рехина. Но си спомня предупреждението на Родриго и се отказва. Ейми и Ренато се женят. А Хуан казва на Ремихио, че не може да живее без Ейми и отива да я вземе при себе си. Ремихио му разказва за сватбата на Ренато и Ейми. Хуан решава да спре церемонията. Магда е тъжна, защото усеща отхвърляне от страна на дъщеря й Росенда. Химена е щастлива, когато вижда Габриел, и го прегръща. Той е смутен, защото Химена го нарича "любов моя". Хуан отива в църквата и плаче, когато разбира, че Ейми е омъжена за Ренато.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:12 am

Ейми уверява Рехина,че е приключила завинаги връзката си с Хуан дел Диабло.
Родриго и Хуан се срещат пред църквата. Родриго го унижава. Хуан изважда сабята си,блъска го на земята и опира острието в шията му. Двама мъже се намесват и го възпират да убие Родриго. Рехина и Ейми виждат какво се случва. Рехина се спуска,за да защити баща си. Едва тогава Хуан разбира,че Родриго е баща на Рехина и Ейми.
Ейми отива в пещерата,но не открива Хуан там.
Хуан нарежда на Габриел да подготви всичко за завръщането им в Испания.
Леонарда признава на Родриго,че го обича. Иска да остане през ноща.
Ейми умолява Ренато да не търси мъжа,с когото се е скарал баща й.
Ренато убеждава Рехина да отиде с него в „Рая” - място,на което смята да изгради жилищен комплекс.
Сервандо целува насила Химена,тя го удря по главата и той изпада в безсъзнание. Тя решава,че го е убила.
Мария има треска,бълнува. Мирта я извежда от подземието.
Леонарда опреква Аркадио,че е подарил на Росенда пръстена,който му е дала.
Ейми казва на Хуан,че не й пука,че има вражда с баща й,тъй като тя го харесва.
Габриел завежда Мирта и Мария в дома на Хуан,от своя страна той остава изненадан,когато ги заварва в дома си.
Д-р Пабло Миранда преглежда Мария,Хуан е неотлъчно до нея.
Аркадио побеснява,когато разбира,че Мария и Мирта са избягали. Той съобщава на Леонарда. Тя му нарежда да ги открие.
Хуан занася цветя на гроба на майка си и благодари на Клеменсия за всичко,което е направила за него.
Казва й,че си тръгва,за да не създава проблеми на рибарите,но един ден ще накара Родриго да си плати за всичко,дори това да е последното нещо,което ще направи в живота си.
Аркадио открива Мария и Мирта на плажа. Удря Мирта и ги връща в подземието. В това време Хуан разбира,че двете жени ги няма,а той не може да тръгна за Испания поради политическата ситуация в страната.
Хуан и неговите хора се качват на кораба „Лусбел” и нападат кораба на Родриго. Двама от екипажа се сбиват. Хората на Хуан отнасят торбите със златни монети. В мелето Хуан е ранен.
Габриел завежда д-р Пабло Миранда в пещерата,за да се погрижи за Хуан.
Родриго пита Леонарда защо се е омъжила за Ноел,след като е очевидно,че не го обича. Тя признава,че го е направила,защото се е чувствала самотна,след като той е заминал за Европа.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:12 am

Ейми взима тайно монашеските дрехи на Рехина и тръгва да търси Хуан. Рехина разбира за измамата й.
Ейми,облечена в дрехите на Рехина се среща с Хуан. Той й казва,че между тях всичко е свършило и смята да замине,защото не иска да я вижда никога повече,тъй като я презира.
Рехина споделя с Клеменсия,че иска да се върне в манастира,защото много страда,като слуша как Ренато не спира да говори за любовта си към Ейми.
Ейми се промъква в стаята си през прозореца и се стряска,когато заварва вътре Рехина и Клеменсия. От своя страна те разбират,че Ейми ги мами.
Родриго разказва на Леонарда как са нападнали кораба му и са отмъкнали парите.
Ноел предлага помоща си на Рехина.
Рехина умолява свещеника да й позволи да се върне в манастира,защото иска да спаси душата си от искушението,тъй като не може да забрави любовта си към Ренато.
Ноел връща на Родриго парите,които е дал на Ренато да инвестира в ранчото.
Пабло моли Рехина за позволение да я посети. Тя приема,но уточнява,че ще го приеме само като приятел.
Ейми се подиграва на Рехина за желанието й да стане послушница.
Рехина се появява в цивилни дрехи,Ренато е очарован от красотата й.
Ейми не иска да се омъжи за Ренато.
Федерико и Флугенсио отиват при Хуан в пещерата. Когато той чува,че някой се приближава ,той изгася оганя и излиза навън,но пада в реката. Бори се да се задържи над водата. Ренато го спасява,но Хуан има треска. Ренато решава да го заведе в ранчото,където да го лекуват и го качва на коня си.
Клеменсия е изплашена,когато вижда,че мъжът,който Ренато е довел,е Хуан.
Ейми доверява на Клеменсия,че се е отказала да се омъжва
за Ренато,но тя я съветва да не пренебрегва любовта му.
Хуан е искрен с д-р Пабло Миранда и признаа,че е извършил нападения в имено на справедливостта и е връщал на бедните това,което им принадлежи. Двамата си допадат.
Ейми отива да търси Хуан в пещерата. След като не го открива,се разплаква.
Леонарда упреква Родриго за това,че продължава да мисли за Мария дел Росарио въпреки болката,която му е причинила.
Еими пробва своята сватбена рокля. Ренато я вижда и остава възхитен.
Родриго остава безмълвен от страх,когато вижда в огледалото образа на Мария дел Росарио,цялата в черно с було на главата,и загубва съзнание. Тя си тръгва.
Родриго идва на себе си. Решава да не казва нищо на никого,за да не го помислят за луд.
Ренато показва на Хуан къщите на работниците. Хуан разбира,че той се отнася много достойно с хората.
Родриго упреква Рехина и заявява,че ще я принуди да се омъжи за Федерико,дори ако се наложи да я заведе насила пред олтара. Тя му отвръща,че никога няма да се омъжи без любов,в противен случай предпочита да умре - като Мария дел Росарио. Родриго й удря шамар.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:13 am

38 серия
Хуан е арестуван по заповед на Родриго!

Хуан пристига в църквата и я открива празна. Започва да събаря вазите с цветя и гирляндите. Той се качва на коня си и се отправя към ранчото край морето. Като го вижда, Рехина го спира и го моли да остави на мира сестра й. Той заявява, че има права над Ейми, а Рехина го моли да остави сестра й да бъде щастлива заедно с Ренато. Хуан казва, че има право над нея. Той смята да й поиска сметка и да я убие. Рехина се опитва да го спре.

Клеменсия умолява Хуан да не наранява Ейми и Ренато. Той й казва, че не може да им прости и тръгва бесен. Рехина и Клеменсия тръгват след него в опит да предотвратят някое нещастие.

Младоженците танцуват първия си валс под аплодисментите на близки и гости. Ейми сваля воала си. Пристига Хуан, прекъсва наздравицата на Родриго с въпроса „Къде е?“. Ренато го пита защо се появява по този начин на сватбата му и кого търси. Ейми се парализира като го вижда. Родриго изгонва Хуан. Той го кара да замълчи без никакви задръжки. Леонарда защитава Родриго, заставайки между тях. Ейми се преструва и припада, за да предотврати противопоставяне. В този момент пристигат Рехина и Клеменсия. Те молят Хуан да си върви. Войниците го задържат, удрят го по главата с пистолет, залавят го и го извеждат насила. Ейми „като по чудо“ се свестява точно когато отвеждат. Тя се преструва, че не е разбрала какво става. Оправдава припадъка си с емоциите около сватбата си с Ренато. Той е много притеснен за нея и настоява да я прегледа лекар.

Войниците качват Хуан в една карета и попречват на Ремихио да се приближи. Родриго официално обвинява Хуан за това, че е вдигнал скандал на сватбата на дъщеря му и за това, че го е атакувал преди няколко дни в църквата. Той иска да бъде наказан с цялата сила на закона, както и да бъдат наказани рибарите, които са му причинили толкова вреда.

Ренато обяснява на Рехина, че Хуан се е появил ядосан и е настоял да види някого, но не е станало ясно кого иска да види, а след това Ейми е припаднала и е забравил за всичко останало. Лекарят казва, че състоянието на булката не е сериозно.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:13 am

39 серия
Ейми и Ренато се наслаждават на първата си брачна нощ!

Предлагат на Хуан да плати, за да го освободят и да не го убиват.

Сватбеното тържество продължава. Федерико е почти пиян и упреква Рехина за това, че го презира. Тя му заявява, че не се интересува от него и настоява да я остави на мира. Федерико я притегля и я целува насила. Тя се бори, за да се освободи и Пабло я защитава.

Работниците също празнуват сватбата на господарите си с музика, традиционна храна и един танц, при който двама мъже се борят за една жена. Рехина и Ейми ги наблюдават. Ейми се гордее с брака си с Ренато, тъй като той е красив, млад, мъжествен и много богат и е мъж, когото може с лекота да манипулира. Рехина я предупреждава, че трябва изпълни обещанието си да бъде вярна и да го направи щастлив. Тя й признава, че се е омъжила заради парите му.

Един затворник се опитва да убие Хуан с кама. Той го неутрализира и го пронизва с камата му. Военните и охраната са изненадани, че техният план не е сработил. Обвиняват Хуан, че е наранил сериозно затворника.

Ейми целува страстно Ренато. Започва да го съблича, за да прави любов с него, знаейки че Рехина ги наблюдава. Тя я търси с поглед, за да й демонстрира своето надмощие над Ренато. Двете се гледат продължително.

Когато са на път да консумират брака си, Ренато реагира, извинява се и й казва, че не си е представял първата си брачна нощ с нея по този начин. Двамата се целуват и се връщат на празненството. Рехина ги наблюдава от мястото, където се е скрила. Росенда също ги наблюдава с ревност.

Родриго се напряга, когато научава, че Ренато е спасил живота на мъжа, който го е нападнал. Ренато и Ейми заминават на меден месец в Пуерто за няколко дни.

Хуан не може да се успокои и беснее в килията си, мислейки си че Ейми е с Ренато.

Ейми е изненадана да види красиво украсената стая от Ренато. Двамата правят любов.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:14 am

40 серия
Хуан се заклева да отмъсти на Ейми!

Габриел успява да убеди пристава да го пусне да говори с Хуан. Научава, че е наранил един затворник, който го е нападнал.

Рехина посещава Хуан в килията и го моли да остави на мира сестра й и Ренато. Уверява го, че Ренато няма никаква вина за това, че Ейми е измамила всички.

В килията си, Мария дел Росарио вижда един гълъб и си представя, че това е Хуан де Диос, който се е върнал за нея. Казва му, че не може да си тръгне преди да е видял сина си и да получи благословия.

Габриел моли Ноел да му помогне да освободи представителя на г-н Алдама (Хуан), тъй като е невинен.

Родриго е убеден, че цената на дървесината ще се повиши и ще увеличи неговите вложения. В този момент Росенда се опитва да го съблазни.

Марлене и нейните подопечни споделят грешките, които са допуснали в живота си и какво ги е отвело в „офиса“, в който са сега. Марлене им казва, че ги обича като свои дъщери и че винаги ще се грижи за тях.

Аркадио съобщава на Леонарда, че има болни работници. Тя му казва, че не смята да плаща за лекар и лекарства за тези хора. Нарежда му да ги принуди да работят или да ги изгони без Ренато да разбере.

Родриго дава пари на съдебния пристав, за да се погрижи ранения затворник да не проговори и да се погрижи за другия (Хуан). Приставът го предупреждава, че един приятел на този мъж и нотариуса Виадл го защитават.

Хуан казва на Ремихио, че не издържа на мисълта, че Ейми е с друг. Той иска да избяга, за да я потърси и да й отмъсти.

Един от военните, следвайки заповедите на пристава и Дон Родриго, освобождава ранения затворник, прострелва го и той умира.

Федерико предлага на Фулгенсио да продават оръжие в северните части на страната. Ейми се притеснява, когато научава от Елоиса, че един затворник е нападнал Хуан. Ренато разбира за това.

Ноел коментира, че ще го защити и че Хуан е казал, че е отишъл на сватбеното тържество, търсейки една жена, която си е играла с чувствата му.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:14 am

41 серия
Мария дел Росарио се появява пред Родриго и Леонарда!

Хуан открива името на майка си (Мария дел Росарио) издълбано в стената на килията. Разплаква се, мислейки за страданието на родителите си и обвинява за всичко Родриго Монтес де Ока.

Мария дел Росарио увива едни стари парцали, като че ли този вързоп е сина й. Спомня си как е казала на Хуан де Диос в затвора, че очаква дете от него.

Ремихио съобщава на Рехина, че има много болни работници в селото, а някои от тях са в много тежко състояние. Рехина си слага панталон и отива с Ремихио, за да се погрижи за болните и да попречи болестта да прерасне в епидемия.

Химена помага на Габриела да направи фалшификат на документите за самоличност на Хуан с името Хуан Сан Роман.

Ейми се опитва да убеди Ренато, че Хуан се е появил на сватбата им заради Рехина. Преструва се, че изпитва срам заради нея.

Габриел предава на Ноел фалшивите документи на Хуан. Като вижда името, той незабавно си спомня за Хуан де Диос – скромния рибар. Габриел го уверява, че става дума за случайно съвпадение на имената.

Рехина се грижи за болните, въпреки неодобрението на Аркадио. Изпраща да извикат д-р Миранда. Пабло, Рехина и Ремихио преместват болните в диспансера с помощта на няколко санитари.

Родриго моли Ноел да не защитава дивака. Той му казва, че няма да допусне да бъде извършена несправедливост като онази от преди много години.

Аркадио извежда Мария дел Росарио от затвора й. Отвежда я в къщата с намерението да притисне Леонарда. Родриго и Леонарда се изненадват като виждат Мария дел Росарио.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:14 am

42 серия
Ейми си спомня за Хуан с презрение!

Родриго и Леонарда се изплашват като виждат Мария дел Росарио, която вика името на Леонарда. Тя успява да я изгони с викове преди Родриго да научи истината. Казва му, че това е духа на Мария дел Росарио и го съветва да не казва нищо на никого.

Аркадио връща Мария дел Росарио в килията. Леонарда го упреква, че е използвал сестра й, за да я притисне. Той я предупреждава, че ако не го върне на работа и не продължат с връзката си, отново ще пусне „лудата“. Тогава Леонарда започва да се разсъблича.

Хуан изважда от сандъка картината на баща си и я закача. Казва на Габриел, че няма да бяга повече и смята да остане, за да се изправи срещу враговете си.

Ренато и Ейми се целуват страстно след като са правили любов. Тя си спомня с презрение за Хуан.

Габриел обяснява на Хуан, че Ноел му е помогнал за излизането му от затвора, а Химена му е помогнала с фалшивите документи на името на Хуан Сан Роман.

Рехина и Хуан се срещат при гробището. Всеки от тях носи цветя за майка му. Той поставя цветята на гроба на Аурора, докато Рехина се моли над гроба на леля си Мария дел Росарио.

Ейми научава, че Хуан е излязъл от затвора.

В казиното, Фифи, Бриджит и Лулу, облечени в кимона, танцуват ориенталски танци. Свалят кимоната и оставят по бельо. Федерико печели на покер. Хуан се появява, за изненада на всички.

Леонарда казва на Родриго, че ще поръча няколко меси за упокоение на духа на Мария дел Росарио. Той й благодари. Тя се изпълва с илюзии и си представя, че той й казва, че я обича.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:15 am

43 серия
Хуан напомня на Де Марин за тяхната уговорка!

Ренато и Ейми получават покана за тържеството по случай рождения ден на Елоиса.

Сервандо и Гриселда открадват едно момиче, вкарват я един чувал – планират да я продадат.

Ейми научава, че Хуан е излязъл от затвора.

Леонарда казва на Родриго, че ще поръча няколко меси за упокоение на духа на Мария дел Росарио. Той й благодари. Тя се изпълва с илюзии и си представя, че той й казва, че я обича.

Хуан напомня на Де Марин, че имат уговорка и трябва да я спазва. Прощава му пропуска, който е допуснал, в замяна на информация относно Родриго Монтес де Ока. Съветва го да продаде акциите, които има.

Химена научава, че са откраднали едно момиче и подозира циганите. Открива, че леля й Гриселда и Сервандо държат момичето. Докато те спят, тя я отвежда в дома си.

Федерико връща на Фулгенсио парите, които му е дал на заем, благодарение на това, че е спечелил в казиното. Съветва го да продава контрабандно оръжия на север.

Химена убеждава Филип да й помогне да напише писмо за Габриел от името на Естрея. Габриел се зарадва, когато го прочита. Той хваща Химена, която пада от едно дърво. Двамата се целуват нежно.

Сервандо и Гриселда откриват, че момичето, което са откраднали, е изчезнало.

Ренато и Ейми се разхождат по крайбрежната улица и Хуан ги вижда.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:15 am

44 серия
Ренато предлага на Хуан да работи заедно с него!

Хуан казва на Ренато, в присъствието на Ейми, че е прекъснал сватбата му, защото е търсил една жена, която се е подиграла с него, но сега разбира, че е по-добре да я забрави. Ренато му представя Ейми, съпругата си. Хуан му казва, че се е запознал с нея на кораба, когато е пътувал от Испания за Веракрус.

Марлене умолява Клеменсия да не казва на Росенда, че е нейната майка. Росенда казва на Марлене, че е развратница. Бриджит, Лулу и Фифи защитават Марлене.

Габриел се извинява на Химена за това, че я е целунал.

Ренато предлага на Хуан да работи заедно с него в ранчото.

Фулгенсио казва на Хуан, че му се възхищава заради смелостта и неустрашимостта му и че ако някога има нужда от работа, да отиде при него.

Марлене умолява Девата да й прости и да й помогне да си върне дъщерята.

Хуан благодари на Ноел, че го е изкарал от затвора. Казва му, че вече му е помогнал и че има дълг към него.

Габриел си спомня за целувката с Естрея на кораба и за целувката с Химена. Сега той се чувства объркан от своите чувства.

От друга страна, Химена замечтана си спомня за Габриел, но страда от мисълта, че той обича Естрея и че няма да може да обикне нея, защото е циганка.

В Пуебла, истинската майка на Химена е в леглото, плачейки за дъщеря си, която е била открадната от нея. Умолява майка си да убеди баща й да й помогне в издирването на дъщеря й. Тя иска да я види преди да умре.

Ейми упреква Ренато, че е толкова снизходителен с дивака, който е провалил сватбеното им тържество и освен това му е предложил работа в ранчото. Казва му, че баща й ще се ядоса, ако разбере. Уверява го, че в деня на сватбата им, дивакът е търсел сестра й Рехина.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  elit0 on Пон Авг 09, 2010 3:16 am

45 серия
Ейми се опитва да съблазни Хуан!

Гриселда „хвърля карти“ на Леонарда. Казва й, че мъжът, когото обича, ще има проблеми и че ще има нужда от нея както никога преди. Отбелязва, че това е нейната възможност да го спечели.

Росенда кокетира с Родриго. Той приближава лице към нейното. Рехина ги прекъсва без да разбере какво става.

Ремихио разкрива пред Клеменсия, че той е открил Хуан малко след раждането му в гората и го е отвел в къщата си. Клеменсия му разказва, че тя е оставила писмото до бебето, молейки да го кръстят Хуан де Диос. Двамата се прегръщат развълнувани.

Хуан си спомня с гняв Ренато и Ейми. Отива в дома им и умира от ревност от мисълта, че двамата спят заедно. Ейми се събужда и излиза в градината. Хуан я хваща и я упреква за това, че е предала него и Ренато. Тя го обвинява за това, че е избягал без да я изслуша. Тя се опитва да го съблазни и той е на път да се предаде, но реагира и я отблъсква.

Ренато се радва, че Хуан е приел предложението му да работи с него. Ейми се напряга като чува това.

Леонарда уверява Аркадио, че ще убеди Ренато, когато се върне, да го приеме отново на работа. Той се осмелява да поиска всичко: работа, бижута и нея, и ако не изпълни исканията му, ще я издаде.

Ейми казва на Ренато, че е опасно да държи наблизо дивака, защото може да нанесе много вреда и да разруши брака им, а и баща й ще се ядоса. Уверява го, че Рехина и дивака се срещат тайно.

Рехина казва на Федерико, че не иска да я посещава отново. Родриго я упреква и й нарежда да го приеме. Усеща силна болка в гърдите, но забранява на Рехина да се приближава. Леонарда и Федерико му помагат.
avatar
elit0
Чест потребител
Чест потребител

Брой мнения : 336
Присъедини се към дата * : 08.08.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Резюметата

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите