Преводи на теленовелите!

Go down

Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:41 pm

:) :)

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:42 pm


Върни ме към любовта

Сюжет:
Мариана Монтесинос е една красива и елегантна девойка, без съмнение една фина жена, която е шампионка по езда.Тя е дълбоко влюбена в един красив тип Рикардо Роблес, отличен икономист и помощник финансист на важни фирми. Така любовта накрая е свидетел на една история испълнена със страст и обвързва двамата млади;без съмнение Рикардо е много щастлив с нея и за миг забравя за ужасното убиство на баща си… за който се е заклел че ще си отмъсти.
Когато Рикардо присъства на убийството на баща си е бил още малък. Самуел Монтесинос е името на човека, който е отнел живота на бащата на Рикардо, който същата нощ, в пристъп на гняв изнасилва съпругата му, Лилиана Акоста.
Лоренца Акоста, сестрата на на Лилияна, научава какво е извършил Самуел и принуждава Самуел да се омъжи за нея, ако не го направи, тя може да го издаде на властите.
Така Самуел се уженва за Лоренса и незабавно избягва в чужбина. Лоренца се възползва от случилото се, и затваря Лилияна, своята собствена сестра в психиятрична клиника;където тя ражда Мариана, плод от изнасилването на Самуел, която е изтръгната от ръцете на майка си и така Лоренса измамва Самуел, казвайки му че имат дъщеря. Мариана расте изпълнена с лукс във висшето общество и се превръща в прекрасна жена, уверена всебе си , тъй като тя е светлината в очите на баща си, на когото се възхищава и уважава, без да подозира неговата истинска и зла същност.
След като Рикардо научава, че Мариана е дъщерята на най-големия му враг, започва своето отмъщение. Той започва да показва на Мариана своята друга страна на личността:Един горд и много доминиращ мъж, който разбира, че тя е част от живота му.
Така Рикардо и Марияна се привличат сред любов и омраза, двамата се опитват да не разкрият истинските си чувства. Рикардо успява да разори бащата на Мариана и под заплахата да го вкара в затвора за престъплението, което той знае, че е извършил, го принуждава да му даде ръката на дъщеря си, за да се оженят.Притиснат до стената Самуел Монтесинос говори с дъщеря си, и я убеждава да се умъжи.
Бракът се превръща в една битка но титаните, но дълбоката любов която изпитват двамата става све по видима всеки ден. Това е борба между доминирането и подчинението, която двамата довеждат до краен предел, въпреки че двамата продължават да се обичат.
Мариана накрая прощава на Самуел, тъй като той я е отгледал с любов. Но връзката между Мариана и Рикардо става много сложна, тъй като Лоренса ги излъгва и ги кара да мислят, че са брат и сестра.
Лилиана, истинската майка на Мариана, успява да избяга от психиатрията и научава за случилото се. Тя им казва, че тя никога не е имала връзка с бащата на Игнасио, бащата на Рикардо, и че бащата на Мариана наистина е Самуел.
Лилиана забелязва страданията на двамата, които се разделят и решава да ги събере отново. Но преди това й се налага да се изправи срещу Самуел и сестра си Лоренсо за това, което са извършили. Противопоставянето е толкова ужасно, че Самуел претърпява апоплексия, а Лоренса използва възможността, за да избяга. Противопоставането е толкова ужасно, че Самуел претърпява апоплехиа(болест), и Лоренца се възползва за да избяга.
Ще успеят ли Мариана и Рикардо да простят цялото зло, коета са им причинили за да могат да започнат нов живот?

avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:43 pm


Champs 12

Сюжет:
Нашата главна героиня Шарлот ( лиз Солари) от 12 годишна се захласва по футбола и ходи да гледа как момчетата играят в близкия футболен клуб и не заради друго , колкото заради Гонсало когото харесва.Той е на 15 години и мечтата му е да стане професионален футболист.Шарот не можела и да се надява момче МЕЧТА като него да погледне момиче като нея с неприветлива външност , спластени коси и проблеми със зъбите .

Един ден Гонсало се обзаложил с приятелите си , че който пропусне гол ще трябва да целуне грозно момиче.Той пропуснал и се наложило да целуне не друг , а именно Шарлот. След случилото се Шарлот побегнала наранена от факта , че е целуната заради облок , заради приemo-022.gifа в очите на останалите и заради невъзможната си любов . Гонсало я гонил дълго за да и поиска прошка.....

Скоро след това родителите на Шарлот се развели и тя заминала от Америка за да живее с майка си. Като станала на 18 години вече съвсем различно момиче тя се върнала да живее с баща си и новата му съпруга.Шарлот била решена на всяка цена да си отмъсти на Гонсало за станалото преди няколко години . Той вече бил млад обещаващ футболист очакващо го светло бъдеще...

За да й помогне баща й , който бил доста богат купил футболния клуб и така сложил началото на отмъщението в което Шарлот била решена да накара Гонсало да не иска и да помисли вече за футболна кариера...

Шарлот се превърнала в новата собственичка на клуба и всички момчета били със зяпнали усти при срещата с нея...
Гонсало бързо смъкнал гарда след като Шарлот му показала , че тя е шефа .

Нещата се променили , когато бащата на Шарлот се наложило да продаде клуба и то не на честни хора , а на такива които щели да съсипят клуба ....Тогава Шарлот и Гонсало от врагове се превърнали в приятели за да спасят клуба , а междувременно се и влюбили...
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:45 pm


"Лицето на Другата"

По идея на Умберто “Кико” Оливиери
Сюжет:
Мариана Монтиел е млада, хубава, изпълнителен директор на ANGEL'S, компания за въздушен транспорт, основана от нейния баща.Тя е много успяла в работа си, но в личният и живот е напълно различен, Тъй като не успява да запази това, на което най-много държи:Собственият си брак.
От момента, в който се запознава с Даниел Монтиел, тя се влюбва отчаяно в блестящия архитект, с когото подържа страстен романс, в резултат от тази връзка, на бял свят се появява Адриана .Бебе, което никой от двамата не е очаквал и което се превръща в причина за ускоряването на брака им , който спасява името на семейство Андраде.
В началото бракът им е щастлив, Мариана се доверява напълно на съпруга си, помага му да се израстне в компанията, но Даниел използва кариерата си за да продължи живота си на неомъжен ерген.Сара се възползва от случея-красивата братовчедка на Мариана, завистлива натура, която винаги и е завиждала затова, че е била център на внимание в семейството. Даниел се превръща в неин каприз, с който може да се докаже,малко по малко тя е обсебена от него, докато не успява да го вкара в леглото си.
За Сара, да има Даниел на своя страна е съвършената стратегия, която може да й помогне да постигне целите в живота си - да заеме мястото на Мариана в Angel´s и да се възползва от властта и парите. Зад външнoстта й се крие жена без съвест, която влага всички свои усилия, за да придобие много пари и власт, забърквайки се в делата с мафията на Рики Монтана, и се възползва от авиокомпанията, за да пере пари.
Амбицийте на Сара нямат границии усещайки, че Мариана може да бъде голяма пречка за нея, тя решава да я отстрани от пътя си с помощта Рики Монтана.
Монтана, в опит да докаже лоялността на своята сексапилна любовница и еротична балерина, на която не се доверява, й възлага мисия на Аналия Монкада ¬да премахне Мариана. Жената е принудена да приеме мисията, тъй като трябва да премахне всяко съмнение в своя бос, който може да й помогне да се внедри в организацията. Това, което той не знае е, че тя е полицай под прикритие, която навлиза в организацията му, за да събере достатъчно доказателства против него, но преди всичко, тя иска да отмъсти за смъртта на годеника си, който е измамен и убит от него.
В днеят в, който Мариана разбира за изневярата на своя съпруг, подтикната от лудостта и болката, тя напуска празника за тяхната годишнина, за да се срещне лице в лице със смъртта; Аналия се качва в колата й, за да я убие,но тогава Мариана се оказва жертва в пътен инцидент, където Аналия умира.
Докато всички мислят, че Мариана не съществува, доктор Армандо Ривера я открива безпомощна и обгоряла и решава да въстанови лицето и, използвайки експериментален начин на клониране. Докторът открива докоментите не на Мариана, а на жената, която се опитала да я убие-Аналия. Тогава Ривера й дава втори шанс да живее, но под самоличността на друга жена и с лицето на Аналия.
Минава време, Мариана разбира, че опитите да си върне паметта са напразни, и решава да се върне към живота.
Тогава тя се излага на опастност, когато вижда едно давещо се момиченце в морето се втурва да го спасява без да знае че съдбата и поднася изненада, нова среща с дъщеря си.
И точно в този момент започва историята, изпълнена с любов, страст и екшън, където Аналия открива същата любов, която я е побъркала в миналото, към Даниел, който я хипнотизира с погледа си и отново се разкрива възможността да обича…
Мариана се връща в дома на семейство Монтиел като бавачка на дъщеря си, но с криминалната история на истинската Аналия не би могла да бъде щастлива. Тя е принудена да живее с товара на живота и престъпленията на жената, която й е дарила лицето си, Докато се лута между опасността, смъртта и любовта… тя открива тайните, които се крият в “Лицето на Другата”.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:46 pm"Casi Angeles" ("Почти aнгели") е оригинална продукция на аржентинската компания Cris Morena Group. Това е история за група деца изоставени на произвола на съдбата. Съдбите на тези беззащитни създания се преплитат във фондация ''Инчаусти'', чийто директор е коварния, но същевременно комичен Бартоломе и неговото вярно куче, възпитателката Хустина Гарсия. Неволята, липсата на дом и семейство събира Рама, Мар, Хасмин, Тачо, Алели, Монито и Жека и ги превръща в едно истинско безкръвно семейство, в което има връзки и чувства по-силни от кръвните. Историята проследява израстването и борбата с живота на всяко едно от тези деца. Пред зрителя се разгръща психологически анализ на детето останало само, живеещо без родители и непознаващо корените си. Тези деца малко по малко ще се сблъскват с живота в борба да научат кои са. Някои от тях ще бъдат щастливи от истината, а други ще се разочароват от нея. В тази борба рамо до рамо с децата от фондацията ще бъдат Сиело Махико и Николас Бауер. Сиело е момиче без име, само с псевдоним даден й в цирка, в който е работила през целия си живот. Съдбата я отвежда във фондацията за бездомни деца, където се крият много тайни за нейното минало. Сиело ще покаже на децата, че живота не е толкова черен. Тя ще основе бандата ''Teen Angeles'' заедно с децата а също така ще опознае и любовта с Николас, млад археолог, който иска с цялото си сърце да докаже, че ''Островът на щастливите деца'' съществува. Той е годеник на комичната и лигава Малвина, която е сестра на Бартоломе.

Николас и Сиело се превръщат в пазители на децата и техни изповедници. Те са щитът, предпазващ ги от Бартоломе и Хустина, защото фондация "Инчаусти" е не просто дом за сираци, а малка фабрика, възползваща се от детския труд. Там децата са принудени да изработват фалшиви "Ангели" (кукли), които са копия на скъпи оригинали. След време работата им се променя и се налага да произвеждат фойерверки. Малчуганите, освен всичко това са принудени от злия директор да крадат по улиците, както и да не ходят на училище. Бартоломе Адожа има една едничка любов и това е сина му, Тиаго, който не знае нищо за случващото се във фондацията. Повечето от децата не знаят кои са и нямат друг спомен освен фондацията, не знаят и да четат и пишат. Тези деца имат тежък живот, но те ще познаят и любовта, щастието от това, че са заедно. Ще разберат колко силно може да бъде приятелството заедно ръка за ръка през тежките изпитания, поднесени от злодеите в тази история. Тези деца ще се научат да се обичат и приемат истински макар да нямат минало и без планове за бъдещето. Въпреки, че нямат история, те ще я напишат заедно. "Почти ангели" е невероятен сериал, основаващ се на любовта, болката, тъгата и приятелството. Това е приказка, свързана дълбоко със суровата реалност на ''изоставеното дете'' и неговата вечна борба.

Интересно: Албумът на "Teen Angeles" е най-продавания диск за 2007 година в Аржентина. Песните ''Богати момченца'', ''Ангели на света'', ''Така трепти сърцето'' и др. превърнаха членовете на групата в идоли за много деца по света. През 2008 г. се очаква продължение на "Почти ангели". Групата ще направи много концерти в Испания, Израел и Аржентина. Очаква се да издадат и нов диск. Ще има и нови персонажи към стария актьорски съствав, а някои няма да вземат участие. Продължението ще има нотка от сериала ''Изгубени'', първите 20 серии вече са заснети в полеви условия. Можем само да чакаме нова доза ''Casi Angeles''.

Николас Бауер
Нико е археолог. Годеник на капризната и префърцунена Малвина. Той иска да докаже, че острова на щастливите деца ''Eudemon'' съществува. Влюбва се в Сиело и прави заедно с нея живота на децата във фондация "Инчаусти по-лесен". Има син Кристобал, когото обича адски много.

Сиело Махико
Балерина, момиче без име. Тя има само псевдонима си Сиело, даден и в цирка. Съдбата я отвежда в дом "Инчаусти", където я очаква нейното минало. Тя ще създаде група "Teen Angeles'' и ще помогне на децата във фондацията да гонят мечтите си. Ще се влюби силно в Николас Бауер.

Рама
Момче, израстнало във фондацията заедно с малката си сестричка, за която се грижи.Той е романтичен и мил. Обича да чете, макар да не ходи на училище. Иска да намери майка си, за която знае, че е в Маями. И на него се налага да живее тежък живот като останалите си събратя. Пее, свири и танцува добре макар отначало да нарича това женски занимания. Влюбва се силно в Мар с която са много добри приятели. Най-добрият му приятел е Тачо.

Марианела (Мар)
Мар е момиче, израстнало в постоянно местене от сиропиталище в сиропиталище. Тя е с буен нрав и обича да се боксира. Ходи раздърпана и е типична мъжкарана. Съдбата я отвежда във фондация "Инчаусти", където среща много приятели. Там е експлоатирана, както всички останали. Влюбва се в господарския син Тиаго, по-късно осъзнава, че и приятеля й Рама, който винаги е до нея не й е безразличен също. Така Мар се лута между двамата, объркана в своите чувства. Пее и танцува добре. Най-добрата й приятелка е Хасмин.

Хасмин (Циганката)
Хасмин е с цигански темперамент. От малка танцува на улицата и същевременно краде портфейлите на улисаните минувачи. Съдбата отвежда и нея във фондацията, където намира истински приятели. Раздвоена е в чувствата си между Тачо и Начо. Единия беден, другия богат. Най-добрата й приятелка е Мар.

Кристобал
Крис е син на Нико. Връзката по между им е много силна. Той, баща му и приятеля им Маугли са неразделен тандем. Кристобал е тъжен единствено заради липсата на майка си за която знае, че е в Африка. Той не е обикновено дете, а даже напротив. Момчето е много умно и разсъждава като възрастен. Много смело и всеотдайно хлапе. Не харесва годеницата на баща си Малвина.

Малвина
Тя е сестра на Бартоломе. Глезена, капризна и досадна. Дори доста глупава. Годеница на Нико, готова е на всичко за да се омъжи за него. Държи се зле с децата във фондацията и дори не им знае имената.

Маугли
Най-добрия приятел на Нико. Той е от Африка, запознали са се при изследователски изследвания на Нико. Не владее много добре испанския и говори смешно и интересно.Обича много Кристобал, както и баща му.

Тиаго
Син на Бартоломе. Обича музиката, но винаги е възпиран от баща си. Момчето на татко, богаташче което има всичко. Всъщност той не е лошо момче, но и грешки не му липсват. Не знае какво става във фондацията и за експлоатирането на децата. Влюбва се в Мар, но я наранява много пъти.

Алели
Сестричката на Рама. Тя иска много да намери майка си и да се съберат с нея. Жизнерадостно и добро дете, принудено също да живее лош живот и да краде.

Хустина Гарсия
Вярна на Бартоломе до последно. Тя е пазач и тиран за децата. Ръмжи като куче и е дясна ръка в пъклените планове на шефа си. Обича го силно. Пазител на своите тайни, които я измъчват.

Жека
Момче без име, без минало. Израстнал във фондацията и копнеещ да намери семейството си, но удря на камък, защото няма нищо за което да се хване.

Маркус
Истинския баща на Кристобал и брат на Нико (това се разбира на по-късен етап). Влюбва се в Сиело. Има лоши намерения и е отмъстителен. Съюзява се с Бартоломе редица пъти в неговите пъклени планове.

Монито
Момче, което краде много умело и заради това е апетитна хапка за фондацията. Яде по много и е много забавен. Има фикс идея да си има баща и майка, свое семейство.

Тачин (Тачо)
Момче от фондацията. Най-добрият му приятел е Рама. Влюбва се в Хасмин.

Емилия Атиас - Сиело Махико
Николас Васкес - Николас Бауер
Марияна Еспосито - Марианела (Мар)
Химена Акарди - Малвина
Хуан Педро Ланзани - Тиаго
Хулия Калво - Хустина Гарсия (Тина)
Герардо Чендо - Маугли
Мария Еухения Суарес - Хасмин (Циганката)
Алеао Гарсия Пинтос - Бартоломе
Стефано де Грегорио - Зека
Пабло Фераро - Маркус
Лаура Андерс - Долорес (Доло)
Агустин Сиера - Начо
Николас Риера - Тачо
Гастон Далмау - Рама
Стефано де Грегорио - Жека
Гладалупе Антон - Алели
Назарено Антон - Монито
Флоренсия Кагнасо - Лус
Томас Рос - Кристобал
Марсело Мацарело
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:48 pmКогато желанието за превъзходство се превърне в сляпа амбиция и едва ли не мания,сме готови да стигнем до ръба,което може да ни струва всичко,включително и собствения живот.

Това е реалната история на Каталина,младо и красово момиче,произхождащо от беден и скромен колумбийски квартал,която е способна да прибегне към рисковани решения за да излезе от бедността и да постигне мечтите си,без значение какво ще й коства това.

Каталина и брат й Байрон израстват заедно с майка си,Доня Илда,млада и красива жена,която не е имала средствата да даде лукс и удобства на децата си,но с много старание и работа винаги се е опитвала да ги извади от беднотията и да им даде възможно най-доброто.

С огорчение от огромния труд,който полага майка им,Байрон и Каталина живеят в свят на бедност и нужда.Каталина е красиво момиче,но с малък бюст,който не й позволява да работи като своите приятелки на повикване.Бюста е нещото,което те имат в излишък,а при нея нещата не стоят така.Приятелките на Каталина работят като момичета на повикване,като така изпълняват сексуални услуги към колумбийските мафиоти,а след това им се плаща.

Джесика,най-добрата приятелка на Каталина е влязла в този бранш със собствен бизнес: набира млади момичета и ги предава на нарко босовете,след което й се плаща добре.Тя ще бъде тази,която да убеди Каталина да влезе в нейния бизнес за млади момичета,като това ще бъде единственния начин да забогатее и изпълни мечтата си.

Каталина ще падне в мрежата от манипулации на Лорена,амбициозна жена,част от най-големия мексикански картел на Хуарес.Тя ще убеждава млади и наивни момичета да си инплантират силикон в гърдите,за да емигрират зад граница,където за тях би било по-добро място за живот и реализация като манекенки.Това което не знаят обаче е,че в действителност те ще бъдат използвани като така наречените "мулета",като пренесат за мексиканския пазар известно количество дрога,която е поставена в силикона,който носят.

Каталина,заслепена от един богатажки свят и охолен живот решава да прекрати годежа си с Албейро,който е младо и почтенно момче,което я обича от сърце.Ката решава да предприеме търсене на някой,който да й плати операцията за уголемяване на бюста,защото за нея това е изисването,което ще й отвори вратите към живота,за който толкова е мечтала.

С поредица от пречки и препятствия,Каталина ще се изпита множество унижения,физически и психически малтретирания,докато накрая не се изправи лице в лице със своята лична трагедия,последствие от нейната безгранична амбиция.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:49 pmНа колко години една жена започва да живее истински?

Това е основната тема,която много от влюбените мъже често си задават.

Виктория,емоционална и сериозна жена,на вид твърда и решителна,която в последствие среща мъж,по-млад от нея,една втора възможност да обича.

На празненството послучей 25 години щастлив брак,Виктория Мендоса разбира,че съпруга й има любовница.Младата и красива адвокатка Татяна Лопес,почти 20 години по-млада от него.

В този момент светът на Виктория рухва и тя трябва да се изправи срещу реалността,че бракът й е унищожен.С времето,в което се опитва да преживее предателството,в рухналия й свят пристига Херонимо Коста,по-млад от нея мъж,който ще успее да я накара да се почувства обичана и желана.Той ще събуди у нея неочаквана страст и нежност,които не е подозирала,че ще почувства отново.

Защото понякога любовта идва когато малко я очакват,когато малко те желаят и в най-неочакваната възраст.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:50 pm

Разрушение/ Desencuentro]Година: 1997
Страна: Мексико
Жанр: Мелодрама
Продължителност: 78 серии по ~ 40 минути

Режисьор: Клаудио Райс

В ролите: Хуан Ферара, Даниела Кастро, Ернесто Лагуардия, Алма Муриел, Лиляна Абът, Летисия Пердигон, Хуан Пелаес, Луз Мария Херес, Серхио Рамос, Мигел Писаро, Хуан Мануел Бернал, Емилия Каранса, Еухенио Кобо, Мария Еухения Риос, Манрикес, Мануль Охеда и Силвия Манрикес

Описание: Виктория е израстнала в богато семейство в град Керетаро.Майка й е умряля години назад във времето и тя живее с баща си Алфредо и дойка си Хулия.Тя има годеник Алфредо с , който скоро смятат да се женят.В денят в който бащата на Виктория умира тя разбира , че е разорена.Последните думи , коиото чува от устата на баща си Виктория са : "Андрес Ривер иска да ме погуби!".От този момент Виктория вини този човек за смъртта на баща си и иска да му отмъсти и научи кой е той. Тя заминава за тази цел в столицата Мексико и се запознава с пожарникара Луис , който има дъщеря Мару. Те се влюбват , а в същото време тя започва работа във фирмата на Андрес Ривера и се опитва д аразбере какви отношения е имал той с баща й.....

1 серия
http://nukeuploads.com/download/1234967623...L0T/01.avi.html
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:51 pm

FM.04/Радио 04


Година 2004
Държава: Аржентина
Брой серии: 120
Продължителност 60 мин.


«FM.04» - е младежко радио, около което се развива действието в сериала. Действоето се развива в младежкия клуб и училището по изкуства в което учат героите.Тази тийн теленовела е посветена на музиката , песните и танците.В музикалния клуб единственото правило , което трябва да спазват всички е да уважават свободата на другите.

Героите в тази история за тийнейджъри изграждащи своя живот и цели . В тази възраст побеждава и казва своето не разума , а сърцето.Всеки от тях има своите надежди , мечти и се различава като личност от останалите герои.В сериала има типичните са тийн прокетите трепети като любов,алкохол, момичета , секс , изневяра , емоции , предателства , дружба.....
ДВОЙКИ....

Джагър и Хуан

Братя по душа, приятели от детинство. Помагат си и се защитават. И двамата се грижат за малката сестра Айлин на Джагър , който я гледа сам .

Тримата глупаци (Гастон, Негро, Коло)

Тези тримата са и най вече бокса. Освен това пее , танцува и съчинява текствове на песни. Тя живее с дядо си. Гидо - хореограф и безспорен любимиец на момичетата.


Лиса и Ева

Лиса e без работа , без дом. Улицата я е научила да бъде лидер. Лиса става най - добра приятелка с Ева, която я приютява в дома си и й показва клуба. Лиса намира свое място в клуба където танцува хип хоп
Педро и Мах.о

Между Педро и Махо се зараждат приятелски отношения още от саото начало. Те се запознават в Доминиканската република и после се срещат в Буенос Айрес понеже Педро се налага да се завърне поради известието , че брат му близнак е мъртъв. Между Махо и Педро съшествува истинско приятелство което може да има само между една двойка..

Макси и Флоренсия

Макси е безвумно влюбен във Флор , но тя не отвръща на чувствата му и двамата ги крепи най - вече приятелството . Тя знае за чувствата му и се стреми да не го нарани . Двамата остават приятели.

Феде и Малвина

Малвина е бившата на Джагър и не спира да го обича.Тя става част от бандата в клуба , Феде я обича , но тя не отвръща на чувствата му. Двамата остават приятели.

Гидо и Рене

Рене обича спорта и най вече бокса , харесва и музиката , пише текстове на песни. Живее с дядо си , който не може да разбере желанията й. Гидо - хореограф и безспорен любимец на момичетатак. Гидо е по - голям и винаги я подкрепя , те са големи приятели.


Sebastian Francini............ Maxi
Juana Repetto.................. Eva

Lissa Vera....................... Lissa
Ludovico Di Santo............ Jagger
Florencia Otero................ Florencia
Gonzalo Heredia.............. Pedro
Arturo Melendez.............. Fisu
Nora Albajari................... Majo
Nataly Perez.................... Nataly
Esteban Colletti................ Lucas
Camila Fiordi Mazza......... Ailin
Diego Vicos..................... El Colo
Guadalupe A. Lucchia....... Malvina
Emanuel Arias................. Nacho
Nicolas F. Llorente............ Nico
Juan D’Andre................... Juan
Juan Diego West.............. El Negro
Gastуn Dalmau................ Gaston
Barbara Garcia................ Valentina
Gabriela Groppa.............. Lupe
Agustina Zilberberg.......... Rene
Juan Facundo Diaz........... Galgo
Federico Di Lorio.............. Fede
Dario Dukah.................... Guido
Eliana Gonzalez................Toya
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:52 pm

Неопитомени красавици

Сюжет:
Историята разказва за три сестри – Фернанда, Анхелес и Соледад. Те са приблизително на една възраст и въпреки че са различни, се съревновават за любовта на своя баща Родриго – преуспял бизнесмен, който изпълнява всяко едно тяхно желание. След смъртта на тяхната майка, която е загинала в автомобилна катастрофа, те са отгледани от бавачката им Гуадалупе. Трите сестри израстват заедно със сина на бавачката си – Мануел, който по-късно силно ще се влюби в една от тях. Фернанда винаги е имала чувства към Мануел, но никога не ги е споделяла, тъй като за семейството й, а и за нея, тяхната връзка няма бъдеще.

Беренисе е манипулативната секретарка на Родриго. Нейната роля в сериала се изпълнява от известната актриса Бети Монро. Тя ще направи всичко възможно да се добере до парите на Родриго, като се омъжи за него, а след това постепенно го убива с отрова. Това обаче не й стига и тя се втурва в нова афера със съдружника на мъжа си Грегорио.

Животът на трите сестри се променя неочаквано след смъртта на баща им. Фернанда е принудена да стане любовница на Грегорио, за да може да отмъсти за смъртта на баща си и за да спаси по-малката си сестра Соледад от бедност и нищета. Междувременно животът на Анхелес е в опасност и тя е принудена да се скрие както от своите убийци, така и от сестрите си. След като изпраща малката си сестра в манастир, за да може там да завърши образованието си, Фернанда развива свой собствен бизнес с облекла. Нейният любим Мануел й помага винаги и във всичко, а така тяхната любов израства. Малко по малко Фернанда ще намери сили да се изправи срещу убийците на баща си и да събере сестрите си, а на финала ще се почувства свободна да приеме любовта на Мануел и да бъде щастлива.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:52 pm

Клетва за отмъщение


Сюжет:
"Клетва за отмъщение" е история на едно възмездие, провокирано от жестока измама. Сантяго е твърдо решен да съсипе живота на жената, унищожила брат му Диего, подтиквайки го към самоубийство. В стремежа си да отмъсти, Сантяго, заслепен от болката си, подозира грешния човек. Андреа не е тази, която е измамила брата на Сантяго, а нейната братовчедка Алма, която спечелва любовта му, изневерява му и след това най-безсърдечно го напуска. Като използва чара си, Сантяго ще спечели любовта на Андреа и ще се ожени за нея, докато Алма, истинската виновница, се спотайва и тихомълком предава братовчедка си.

Историята започва в момента, в който Диего, избухнал в сълзи, целува огърлицата на Алма и проклинайки деня, в който я е срещнал, поставя бижуто в последното писмо от нея и се застрелва.

Предисторията на самоубийството е следната: окрилен от мисълта за предстоящия си съвместен живот с Алма, Диего решава за се захване с бизнес в семейното ранчо. Алма, която е градско момиче, не го придружава. Тя се съгласява да го изчака да се завърне и да се ожени за него, но му иска голяма сума пари назаем, за да инвестира във фамилния си бизнес. Междувременно Диего споделя щастието си с полу брата си Сантяго, който живее в Ню Йорк, и го моли да му помогне в преговорите с бизнеса с добитък. Сантяго обещава да го посети скоро.

Алма е братовчедка на Андреа и племенница на Теодоро и Луиса Роблес Конде, които притежават най-голямата хотелска верига в страната. Докато Диего е в Ню Йорк, Алма казва на Естебан – нейния любовник и съучастник, че е бременна и ще излъже Диего, че той е бащата, за да се възползва от ситуацията. Като научава новината за бременността на любимата си, Диего изпада в екстаз и обещава много скоро да се завърне и да се ожени за нея. Коварните планове на Алма обаче се променят, когато тя разбира, че братовчедът й Хуан Пабло се връща от Ню Йорк. Всъщност Алма винаги е била влюбена в него и решава, че това е идеалният момент да го спечели за себе си и едновременно с това да се добере до богатството на чичо си. Тя прави аборт, но в лекарския кабинет се преструва на Андреа. След това пише на Диего да я забрави завинаги, а той се самоубива.

Когато Сантяго пристига в ранчото на брат си, установява, че Диего е мъртъв. Сантяго решава да отмъсти и започва да търси жената, причинила самоубийството. Когато чрез приятеля си Хуан Пабло се запознава с братовчедките Андреа и Алма, Алма умело подвежда Сантяго, че огърлицата, която той е намерил в последното писмо до Диего, принадлежи на Андреа. Сантяго е силно привлечен от Андреа, но е убеден, че тя е жената, съсипала Диего. Той решава да се ожени за нея и да я накара да плати за живота на брат му със страдания.

Хуан Пабло обаче затруднява плана му, защото той също е влюбен в Андреа и е готов на всичко, за да я има. Алма пък измисля всякакви лъжи за братовчедка си, за да спечели Хуан Пабло за себе си. Една от лъжите е, че Андреа е била любовница на Диего, което убеждава Сантяго, че именно Андреа е виновна за смъртта на брат му.

Сантяго ще започне да си отмъщава и нищо няма да го спре, дори любовта, която все повече се засилва...* Natalia Streignard .... Andrea Robles Conde de Landeros -
* Osvaldo Ríos .... Santiago de Landeros -
* Dominika Paleta .... Alma Robles Conde de Robles Conde -
* Susana Dosamantes .... Luisa Robles Conde -
* Héctor Bonilla .... Teodoro Robles Conde -
* Pablo Azar .... Juan Pablo Robles Conde -
* Héctor Suárez Gomís .... - Esteban - lover of Alma
* Salvador Pineda .... Priest Salvador
* Tina Romero .... Silvia
* Harry Geithner .... Diego Platas -
* Kenya Hijuelos .... Mirta
* Maria Zaragoza .... Refugio
* Hugo Acosta .... Castillo
* Carlos Torrestorija .... Demian Martain
* Esteban Soberanes
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:53 pm„Elite Way School“ е училище, чиято репутация е преминала границите на страната. То изразява високо ниво на образование, но това, което го прави наистина желано е това, че учениците имат възможност да завържат социални контакти, които могат да им помогнат в бъдеще. В действителност, голяма част от учениците произлиза от семейства от висшата класа в страната – те са деца на важни политици и бизнесмени. Към това може да се добави това, че учениците получават завършено образование.

Това училище се отличава от всички останали. Има собствени правила и програми за обучение. За да може да съществува в унисон със закона, училището има уговорка с правителството: те приемат ученици със стипендии, които отпускат всяка година за ученици с ниски доходи. Процентът на такива ученици е много нисък, но основният им проблем не е издържането на изпитите, а възможността да се задържат в редиците на учениците. Ръководството на училището явно си затваря очите за съществуването на група деца, елита на училището, „La Logia“, която действа в сянка и анонимност. Целта на групата е да направят така, че нито един от спечелилите стипендия да не бъде приет. С това гарантират „чистотата“ на класовете.

В училището всичко е организирано съвършено: сутрин учениците посещават часове, а следобед се посвещават на допълнителни дейности като спорт и бурен социален живот. Някои от учениците се прибират по домовете си в петък, а други, чиито семейства са извън страната или живеят в провинцията, остават в училището.

Учениците винаги са под зоркия поглед на преподавател, който се изявява и като съветник. Този преподавател или преподавателка се сменя често, като остава в училището като надзирател.

В тази елитна и консервативна атмосфера, младежите са принудени да сдържат естествените си импулси, за да могат по един или друг начин да влязат в елита.

Друга възможност, която предоставя училището, е „Летния клуб“ - място за летен отдих, петзвездно, което е предназначено за онези ученици, които не могат да се приберат по домовете си през ваканциите. Освен това, училището използва този клуб като начин за включване на нови ученици. Те започват в „Летния клуб“ своя процес на адаптация, за да може да започнат нормално учебните занятия.

Историята започва, когато учениците от X клас посрещат свой нов съученик, който идва със стипендия. Те се събират в „Летния клуб“. Почти веднага се завързват приятелства и се появяват различия между учениците в този клас, който се оказва, че е един от най-трудните в училището.

Четири силни личности, естествено – лидери, се събират през тази учебна година и принуждават останалите да се включат. Всеки един от четиримата си има своите качества и недостатъци. Всеки един от тях се опитва да се наложи. Така се появява приятелство, ненавист, любов, вярност и измяна. Улисани в своите постоянни проблеми, конкуренция и сблъсък на власт, те не забелязват, че са се превърнали в марионетки в една мащабна игра на икономически и политически интереси.

Цялата тази система, която е установена в училището, започва да се руши с появата на нови ученици и Мадариага. Един бивш ученик със стипендия, който се връща в училището като преподавател и изиграва важна роля в израстването на младежите. Основната му цел е да ги накара да бъдат самите себе си.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:54 pmЧетири красиви жени: Саоя, Елисабет, Ребека и Елоина, попадат на райския остров Маргарита от необходимостта да изпитат любовта и верността в своите връзки на фона на личните интереси и истинските чувства.

Разочарованието е в самото начало на историята. Саоя открива, че нейният приятел Ефраин е женен и когато истината излиза наяве, той обещава да се разведе. Но не изпълнява обещанието си, защото се чувства вързан за съпругата си Елоина - имат дъщеря. Съпругата прави нещата трудни за него и не му позволява да постигне тъй желаното щастие.

На пътя се появява Хуан Андрес, който е женен за Елисабет, която е шеф в рекламна агенция и която трябва да осъществи кампания на остров Маргарита.

Ребека, която до този момент вярва, че е щастливо омъжена, открива, че бракът й е един фарс, замислен от Густаво. Нейната приятелка е символ на щастлива жена, докато нейният съпруг не отказва да имат деца.
Четирите са силни, различни, сладки жени и понякога ревниви... изправят се в една безпощадна война за доминиране и за любовта на мъжете си.


Marjorie de Sousa - Saoia Mujica
Juan Pablo Raba - Juan Andres Gutiérrez
Dora Mazzone - Rosa Segarra de Mujica
Aroldo Betancourt - Jacobo Mujica
Marlene de Andrade - Elizabeth Zamora
Veronica Schneider - Rebeca Ponti
Hugo Vasquez - Gustavo
Christina Dieckmann - Eloina Diaz
Carlos Guillermo Haydón - Efrain Tovar
Carlos Álvarez - Bernardo Romero
Javier Vidal - Gustavo
Julie Restifo - Lucia Mujica
Kiara - Lola
Ligia Petit - Vanessa
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:54 pmИсабела дел Кастийо е млада,малодушна,пелтечеща и достатъчно неуверена за да използва парите и социалното си положение от престижния университед,който е завършила и който я е превърнал в математическа машина.Една от сновните причини за нейната затвореност е неприязъна и безлюбието на баща й.

Исабела живее самотно и скучно,без да излиза от луксозния дом,в който живее с баща си и леля си.Баща й,Фернандо Андрес дел Састийо няма да и позволи да продължава по този начин.Той я задължава да се покаже пред света и да заеме поста си в семейната компания,която някой ден ще й принадлежи.

За Исабела е шок да свикне да общува с различни хора и да управлява във фирма като тази.На пътя й се появява Луис Артуро Рамирес Сантана,изпълнителен директор,който се превръща в дясната ръка на Бедната милионерка.

Малко по малко,признателността на Исабела към Луис Артуро става привличане,но той е заклет женкар,амбициозен мъж,който мечтае най-вече да забогатее.

Историята се обръща когато скоро пристигналата от Маями братовчедка на Исабела - Дамияна среща Луис Артуро,с който някога са имали сексуална връзка.Двамата любовници замислят жесток и амбициозен план.Луис Артуро да се ожени за Исабела,а Дамиана за чичо си Фернандо.Нещата се объркват обаче,когато Лусиана,предполагаемата майка на Дамиана разкрива,че Дамиана е дъщерята на Фернандо и Аманда.Това оправдава дяволската прилика помежду им.


Gianella Neyra - Isabellla del Castillo Landaeta
Jorge Aravena - Luís Arturo Ramírez
Roxana Díaz - Damiana Grissanti Landaeta
Kassandra Teper - Yoli
Paola Toyos - Diana Eloisa
Rossana Uribe - Luciana
Lucho Gotti - Geronimo
Mara Caponi - Esperanza
Gina Broce - Paula Jimena
Lucia Moreno - Tomasita
Edwin Cedeño - Octavio
José Carranza - Pochito
Carlos Díaz - Vicente

Hector Montaner - "Solo"
http://4storing.com/mei8w/07537a2796072732...3cd9419782.html
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:54 pm

Чиста Лъжа


Сюжет:
Това е младежка новела за момента, в който приятелството, солидарността и разнообразието от култури се обединяват, за да демонстрират по нов и забавен начин ситуациите, в които попадат тези млади хора с постъпването в университета.
Този развлекателен сериал показва живота на група младежи от университета, с противоположни характери и качества, които се запознават по най-необичайния начин, когато всички пристигат в апартамент с 2 стаи, в който трябва да съжителстват. Там преживяват редица приключения, измами, илюзии, разочарования и ще разберат цената на приятелството по пътя на общата мечта, която ги обединява: да работят в сферата на обществените комуникации.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:55 pmToва е историята за семейство Гранадос , които имат мечтата и желанието да прекосят границата с Америка. В опита си да направят желанието си реалност Салвадор и двете му деца Даниел и Еухения се разделят с майка им Каталина. На път обратно за нейния град Еухения се озовава на камиона на Хуан Мануел. Хуан Мануел е близък на семейството и Еухения е влюбена в него , когато е едва 15 годишна.Еухения вече порастнала иска да издири своята майка надявайки се , че е жива. Преди да замине за Щатите Еухения написва писмо за Хуан Мануел обяснявайки му се в любов.Неговият брат Алехандро , който е тайно влюбен в Еухения пръв прочита писмото и изпитва силна ревност от прочетеното.След 8 години Еухения се завръща в родното си мястоl.Еухения споделя , че не е успяла да намери майка си.А Хуан Мануел не е прочел това , което тя му е написала, защото Алехандро никога не му е показал любовното признание.Ядосана тя решава да се върне в Щатите , а Хуан Мануел от своя страна пък да я последва. Там Хуан Мануел успява да намери майката на Еухения , Каталина и така доказва , че истински я обича.Но Каталина и Еухения ще се сблъскат с множество демони , когато се завърнат в Мексико.....

Година:2003
Продукция:Телемундо
Сценарий: Луис Селкович
Музика : Итати Канторал - ''Ранена душа''

''Ранена душа '' е римейк на аржентинската теленовела ''Кръст на хартия'' от 1986г.По време на снимките на сериала Итати и Габриел Порас завързват любовен романс продължил цяла година.Актрисата отрича тя да е виновна за раздялата със тогавашния й съпруг Едуардо Сантамарина и сочи него за виновник в изневяра с по - млада негова колежка . Истината обаче с точност за виновника никой не знае.....


Itati Cantoral .... Eugenia Granados
Rebecca Jones .... Catalina Morales
Alejandro Camacho .... Salvador Grandos
Gabriel Porras .... Juan Manuel
Rodrigo de la Rosa .... Alejandro
Damian Alcazar .... Frank
Dominika Paleta .... Patricia Araiza
Gloria Peralta .... Adriana
Elizabeth Cervantes .... Berta
Marta Aura .... Doña Guadalupe
Juan Carlos Matín del Campo .... Daniel
Guillermo Quintanilla .... Cruz Salazar
Diana Ferretti .... Cristina
Fabián Peña .... Guillermo
Wendy de los Cobos .... Cristina
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Admin on Нед Окт 11, 2009 2:57 pm

"Lacos de Familia"/Семейни връзки

Година: 2000 г.
Сценарий: Мануел Карлос
Режисьор: Рикардо Вадингтон

КАСТ:

Vera Fischer(Вера Фишър) - Елена
Reynaldo Gianecchini (Рейналдо Джакенини)- Еду
Carolina Dieckmann(Каролина Дикман) - Камила
Jose Mayer(Хосе Майер) - Педро
Tony Ramos(Тони Рамос) - Мигел
Marieta Severo (Мариета Северо)- Алма
Alesandre Borges (Алесандра Боргес)- Данило
Deborah Secco(Дебора Секо) - Ирис
Giovanna Antonelli (Джована Антонели)- Капито
Helena Ranaldi (Елена Раналди)- Синтия
Vanessa Mesquita(Ванеса Маскита) - Симоне
Luigi Baricelli (Луиджи Баричели)- Фрэд
Julia Feldens (Хулия Фелденс)- Сеса
Flavio Silvino (Флавио Силвино)- Пауло
Fernando Torres (Фернандо Торес)- Алесио
Leonardo Vilar (Леонардо Вилар)- Паскуал
Paulo Zulu(Пауло Зуло) - Ромео
Eliete Cigarini (Елиете Сигарини)- Силвия
Soraya Ravenle(Сорая Равенле) - Ивет
Yara Lins (Яра Линс)- Нилда
Luciano Quirino (Лусиано Кирино)- Лаерти
Paulo Figueiredo (Пауло Фигередо)- Родриго
Lavinia Vlasak(Лавиниа Бласак) - Луиза
Juliana Silveira (Хулиана Силвейра)- Пати
Inez Viana (Инес Биана) - Марсиа
Regiane Alves (Реджиане Алвес) - Клара
Julia Almeida(Хулия Алмейда) - Естела
Lilia Cabral (Лилия Кабрал) - Ингрид
Daniel Boaventura(Даниел Буенавентура) - Алекс
Nilton Marques(Нилтон Маркес) - Алфредо
Ana Carbatti (Ана Карбати) - Алине
Flavia Guimaraes(Флавия Гюмараеш - Ана
Monique Curi(Моник Гури ) - Антония
Umberto Magnani (Умберто Магнало)- Еладио
Xuxa Lopes (Хуха Лопес)- Глория
Carla Diaz (Карла Лопес)- Ракел
Samuel Melo (Самуел Мело )- Тиде
Thalma de Freitas(Телма де Фритас ) - Зилда
Luiz Nicolau (Луис Николао)- Мауриньо
Miwa Yanagizaw(Мива Янажизав ) - Сел


''Семейни връзки'' е една съвременна история развиваща се в Леблон тузарски квартал в Рио де Жанейро , Бразилия . Автор и сценарист е Роберто Карлош , който е известен с любовта си да пише за Леблон. Подобно на името си и историята разгръща множество семейни конфликти.Повечето от героите са от средната класа.
Главната героиня в сериала се казва - Елена( по традиция така се казват главните героини в теленовелите на Карлош), в испълнение на Вера Фишер (позната у нас от ''Клонинг''). Тя е по професия дерматолог, вече е на 40 години и има две деца. По - големият и син се казва Фред (Луиджи Баричели) - безработен инжинер , женен за Клара (Режиана Алвес) , която го третира лошо като някой хлапак. Фред и Клара нямат щастлив брак.Клара не уважава мъжа си и техният рак не може да бъде спасен дори заради дъщеря им Нина. Голямата любов на Фред е Капито(Джованна Антонели) с която са съседи. Капито учи в университет и мечтае да се реализира в живота по своята професия. Малката дъщеря на Елена е едва - 20 години и се казва Камила (Каролина Дикман) учи в Лондон.Мъжът на Елена загива още при раждането на момичето. Камила истински се интересува за баща си и постоянно пита за него , а Елена крие истината за неговата самоличност.

Самата Елена е родена в Рио. Тя е дъщеря на Жули и Алисео(Фернандо Торес) .Той е женен повторно за Ингрид (Лилия Кабрал) и те имат дъщеря Ирис (Дебора Секо). Елена не може да прости на баща си смъртта на майка си , защото Жули заварва мъжа си с въпросната Ингрид и няколко месеца след това умира от мъка.Елена не се разбира и с полу- сестра си , която е голяма егоистка. Ирис е влюбена в Педро (Жозе Майер) - той е голямата любов на Елена и баща на Камила.За любовта на Педро Ирис е готова на убийство. Бащата на Елена умира от рак и преди това се сдобрява с Елена. Ирис се ползва от благоразположението на сестра си и се завръща в Рио да живее с нея
В самото начало на сериала Елена се запознава с младежа Еду (Рейналдо Джакенини), тъкмо дипломирал се лекар.Мигел пък от своя страна , 50 год вдовец се влюбва в Елена . Елена и Еду се запознават в книжарница и започват романс и Мигел остава в страни от всичко.Дъщерята на Мигел , Сеса от своя страна пък харесва също Еду.Алма която с егрижи за Еду след смъртта на родителите му пък иска да контролира живота му. Алма е богата жена , една от малкото , които не са сред средната класа в сериала. Тя е омъжена за Данило . Алма обожава сбирките и партитата , които често организира. Ирис от своя страна се забърква с Педро и младия ветеринар Еду.
А Алма узнавайки за романа на Елена и Еду иска да ги раздели и да го свърже с момиче на неговите години.Елена и Еду се решават да идат в Япония да посетят дъщерятата на Елена , Камила , която да ги запознае с японския си приятел.Но се случило най - лошото , Камила се влюбила в Еду. От друга страна Алма не спирала да се опитва д араздели влюбените....


Подробности:

Последната серия на теленовелата приключила с 64 пункта в Бразилия

Теленовелата не преминала без скандали:Първия скандал избухнал , когато в пресата се появила снимка на страстно целуващите се Вера Фишер и Рейналдо Джакенини.Оказало се , че Вера била пияна и за никого в тези среди не е тайна , че тя има проблеми с алкохола . Именно в този момент тя с еопитвала да върне родителските си права над сина си и тази снимка не се появила в подходящ момент за актрисата .Вторият скандал бил между ръководството на ''Глобо'' заради някои неудобни сцени и се стигнало до пререкание с автора на сериала , отделно заради сцените се стигнало и до съд.В съда се апелирало , че не бива да има деца в каста на сериала заради поквара и всякакви подобни , но така и не се стигнало до фатални решения за теленовелата....
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Llena de amor - превод Изпълнен с любов

Писане  lamia_89 on Чет Апр 29, 2010 6:14 am

От 3 май по Canal 2 от 8:00 pm

Участват

Ариадне Диаз -в ролята на Марианела
Валентину Ланус -в ролята на Емануел
Мариа Елиса Камарго - в ролята на Кристел
Роберто Палазуелос - в ролята на Маурисио
Алтаир Ярамбо - в ролята на Литиа
Асела Робинсон - в ролята на Фреда
Сесар Евора


Parte del elenco de la novela
→ Ariadne Díaz – Marianela
→ Valentino Lanús – Emanuel
→ María Elisa Camargo – Kristel
→ Roberto Palazuelos – Mauricio
→ Altair Jarabo – Ilitía
→ Azela Robinson – Freda
→ César Évora
→ Diego Amozurrutia – Axel
→ Cristina Mason
→ Armando Araiza – Brandon
→ Alberto Agnesi
→ Alexis Ayala – Lorenzo
→ Laura Flores
→ Ricardo Margaleff – Oliver
→ Lorena Enríquez – Doris

:)
avatar
lamia_89
Потребител
Потребител

Брой мнения : 78
Присъедини се към дата * : 06.12.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преводи на теленовелите!

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите