Сюжет и каст

Go down

Сюжет и каст

Писане  Admin on Чет Сеп 03, 2009 3:46 pm

„Elite Way School“ е училище, чиято репутация е преминала границите на страната. То изразява високо ниво на образование, но това, което го прави наистина желано е това, че учениците имат възможност да завържат социални контакти, които могат да им помогнат в бъдеще. В действителност, голяма част от учениците произлиза от семейства от висшата класа в страната – те са деца на важни политици и бизнесмени. Към това може да се добави това, че учениците получават завършено образование.

Това училище се отличава от всички останали. Има собствени правила и програми за обучение. За да може да съществува в унисон със закона, училището има уговорка с правителството: те приемат ученици със стипендии, които отпускат всяка година за ученици с ниски доходи. Процентът на такива ученици е много нисък, но основният им проблем не е издържането на изпитите, а възможността да се задържат в редиците на учениците. Ръководството на училището явно си затваря очите за съществуването на група деца, елита на училището, „La Logia“, която действа в сянка и анонимност. Целта на групата е да направят така, че нито един от спечелилите стипендия да не бъде приет. С това гарантират „чистотата“ на класовете.

В училището всичко е организирано съвършено: сутрин учениците посещават часове, а следобед се посвещават на допълнителни дейности като спорт и бурен социален живот. Някои от учениците се прибират по домовете си в петък, а други, чиито семейства са извън страната или живеят в провинцията, остават в училището.

Учениците винаги са под зоркия поглед на преподавател, който се изявява и като съветник. Този преподавател или преподавателка се сменя често, като остава в училището като надзирател.

В тази елитна и консервативна атмосфера, младежите са принудени да сдържат естествените си импулси, за да могат по един или друг начин да влязат в елита.

Друга възможност, която предоставя училището, е „Летния клуб“ - място за летен отдих, петзвездно, което е предназначено за онези ученици, които не могат да се приберат по домовете си през ваканциите. Освен това, училището използва този клуб като начин за включване на нови ученици. Те започват в „Летния клуб“ своя процес на адаптация, за да може да започнат нормално учебните занятия.

Историята започва, когато учениците от X клас посрещат свой нов съученик, който идва със стипендия. Те се събират в „Летния клуб“. Почти веднага се завързват приятелства и се появяват различия между учениците в този клас, който се оказва, че е един от най-трудните в училището.

Четири силни личности, естествено – лидери, се събират през тази учебна година и принуждават останалите да се включат. Всеки един от четиримата си има своите качества и недостатъци. Всеки един от тях се опитва да се наложи. Така се появява приятелство, ненавист, любов, вярност и измяна. Улисани в своите постоянни проблеми, конкуренция и сблъсък на власт, те не забелязват, че са се превърнали в марионетки в една мащабна игра на икономически и политически интереси.

Цялата тази система, която е установена в училището, започва да се руши с появата на нови ученици и Мадариага. Един бивш ученик със стипендия, който се връща в училището като преподавател и изиграва важна роля в израстването на младежите. Основната му цел е да ги накара да бъдат самите себе си.

Леон Бустаманте — Енрике Роча (Enrique Rocha)
Франко Колучи — Хуан Ферара (Juan Ferrara)
Алма Рей — Нинел Конде (Ninel Conde)
Енрике Мадариага — Патрисио Боргети (Patricio Borghetti)
Майра Фернандес — Летисия Пердигон (Leticia Perdigón)
Мия Колучи — Анаи (Anahí)
Роберта Пардо — Дулсе Мария (Dulce María)
Мигел Аранго — Алфонсо Ерера (Alfonso Herrera)
Диего Бустаманте — Кристофър Укерман (Christopher Uckermann)
Джовани Мендес — Кристиан Чавес (Christian Chávez)
Пилар Гандия — Карла Косио (Karla Cossío)
Хосе Лухан Ландерос — Сорайда Гомес (Zoraida Gómez)
Томас Гойколеа — Джак Дуарте (Jack Duarte)
Лупита Фернандес — Маите Перони (Maite Perroni)
Вико Пас — Анхелик Бойер (Angelique Boyer)
Тео Руис Паласиос — Еди Вилард (Eddy Vilard)
Нико Убер — Родриго Неме (Rodrigo Nehme)
Селина Ферер — Естефания Вияреал (Estefania Villarreal)
Галя де Гандия — Тиаре Сканда (Tiaré Scanda)
Паскуал Гандия — Фелипе Нахера (Felipe Najera)
Петер — Педро Уебер „Чантануга“ (Pedro Weber „Chatanuga“)
Алисия Саласар — Мария Фернанда Гарсия (Maria Fernanda Garcia)
Пепа — Манола Диес (Manola Diez)
Роса Фернандес — Ксочитл Вигил (Xochitl Vigil)
Елена Аранго — Габриела Бермудес (Gabriela Bermudez)
Естебан Ноласко — Аитор Итириос (Aitor Iturrioz)
Дамяна де Ферер — Алехандра Пениче (Alejandra Peniche)
Рената Лисалди — Гретел Валдес (Grettell Valdez)
Едуардо Куерво (Eduardo Cuervo)
Иран Кастийо (Irán Castillo)
Хавиер — Майк Биаджо (Mike Biaggio)
Мауро Мансия — Хулио Камехо (Julio Camejo)
Ектор Пас — Алфонсо Итуралде (Alfonso Iturralde)
Уанда — Стефани Кайо (Stephanie Cayo)
Рикардо Абарка (Ricardo Abarca)
Агустина — Наташа Дупейрон (Natasha Dupeyrón)
Лусиано — Еухенио Силер (Eugenio Siller)
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите