Сюжет , каст , информация и персонажи

Go down

Сюжет , каст , информация и персонажи

Писане  Admin on Пет Авг 28, 2009 2:32 am

"Изпепеляваща страст"

10:00 "Изпепеляваща страст"
Pasion
Теленовела, Мексико, 2007, начало 28 април, понеделник
95 епизода х 60 мин.
Сюжет
Романтичното, но безмилостно колониално Мексико е мястото на тази страстна любовна история, гореща като карибското слънце. В малкото градче Сан Фернандо се празнува годежа на Камила, дъщерята на дон Хусто Дариен, със Сантиаго, елегантният ковач на селото. Тържеството е прекъснато от хората на дон Хорхе Мансера и Руис, тираничният господар на командорството, който е решил да се възползва от "правото на господаря".

Сантиаго е ранен, когато се опитва да предотврати взимането на Камила, и тя се съгласява да отиде с тях, за да не го убият. В стаята на дон Хорхе, Камила си дава сметка, че мъжът е толкова пиян, че заспива без да я докосне и да измисля начин да се спаси; когато се завръща в селото разбира, че състоянието на Сантиаго е много тежко и освен това е необходимо да поддържа заблудата, че дон Хорхе я е обладал, заради неговите заплахи.

Няколко дни по-късно е отвлечена от пирати. Капитанът на пиратския кораб, мъж известен като "Антилецът”, се чувства прилечен от нея и импулсивно пожелава да я защитава и пази от жестоката й съдба. Въпреки това отхвърля идеята си и младата жена е купена на остров Мариана от дон Тимотео де Саламанка и Алмонте, озлобен старец. Дон Тимотео презира семейството си и има хитър план, за да ги остави на улицата. Жени се за своята робиня и я прави наследница на цялото си състояние.

След известно време Камила остава вдовица и скоро става собственица на огромно състояние. Решава да се завърне в Сан Фернандо. Когато пристига разбира, че всички я смятат за мъртва и нейната сестра Рита се е омъжила за Сантиаго. По-късно я посещава Рикардо, племенник на Тимотео, когото тя разпознава като "Антилеца". Рикардо също познава Камила и отново чувства това необяснимо желание да я закриля. Макар че Камила знае, че това, което иска Рикардо, е да си върне състоянието на семейството си, също чувства безспорно привличане и малко по-късно двамата признават любовта си. От своя страна Сантиаго й признава, че все още я обича и между него и Рикардо се появява яростно съперничество.

В същото време в душата на Рикардо, мъжът търсещ справедливост, як и див, се пробужда любовта, която нараства с всеки изминал ден и за първи път в тялото му гори неукротимият огън на страстта.


avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Сюжет , каст , информация и персонажи

Писане  Admin on Пет Авг 28, 2009 2:35 am

Персонажите:


Камила Дариен
Тя е дъщеря на Хусто Дариен и сестра на Васко и Рита. Тя е весела, интелигентна и със силен характер. Винаги е готова да помогне на ближния. Тя е много работлива, честна и щедра. Показва се силна пред нещастията, но после плаче сама. Обича и защитава семейството си и не се огъва пред несправедливостта.
Рикардо де Саламанка и Алмонте
Син на Мерседес Алмонте и Педро де Саламанка. Образован е, владее няколко езика и има добри обноски. На 18 години е обвинен в престъпление, което не е извършил, избягва и се присъединява към английските пирати. Той е смел, безрасъден и експерт във владеенето на оръжията. Нещастието му го е ожесточило, но душата му е благородна. Обича майка си и закриля сляпата си братовчедка, Лисабета, към която изпитва голямо състрадание.
Лисабета де Саламанка
Дъщеря на Тимотео и племенница на Франсиска. От 10-годишна е сляпа. Баща й я презира и тя се утешава с Фрасиска. Много е интелигентна. Нежното й държание крие решителен характер. Обича да поражда милост и манипулира околните за собствена изгода. Обича братовчед си Рикардо и е ужасно властна. Не я интересува дали има любовници, но не е готова да му позволи да има съпруга.
Сантяго Мартинес
Роден син на Хорхе Мансера и Руис. Той е красив и силен, има добро сърце, обичан и уважаван е от цялото село заради добрия си разум и ролята му на помирител. Когато Хорхе му дава името си, започва да си променя поведението и новото му положение го прави горделив, но дълбоко в него остават ценностите, в които го е възпитала майка му.
Хорхе Мансера и Руис
Господар на местността. Съпруг на София и баща на Урсула. Семейството му е получило правото върху доходите по тези земи от краля на Испания. Той е собственик на животите и приходите на селяните, събира данъци, раздава “справедливост”, дава и отнема привилегии. Няма скрупули и получава всяка жена, която си хареса. Когато научава, че Сантяго е негов син, му дава името си и започва да го въвлича в разсипническия си живот.
Офелия Маркес
Майка на Сантяго и Инес. Тя е акушерката, лечителката и шивачката на селото; обичана и уважавана е от всички. Тя е майка, която закриля и защитава децата си до последно; готова е да умре или убие заради тях. Когато Хорхе е бил много млад, се е възползвал от нея, но тя никога не го е признала. Тя е забременяла от него и се е омъжила за ковача на селото, който е приел Сантяго като свой син.
Урсула Мансера и Руис Мендоса
Дъщеря на София и Хорхе. Вдовица с капризен и властен характер, с дъщеря на 7 години, Тита, която напълно игнорира. Урсула е много леконравна, харесват й младите, силни и красиви мъже. Омъжила се е много млада за по-възрастен мъж и е благодарила на Господ, когато е починал. Любовница е на Васко, братът на Камила, но когато се запознава в Рикардо, се заинатява, че трябва да го има.
София Мендоса де Мансера и Руис
Съпруга на Хорхе, майка на Урсула и баба на Тита. Бракът й с Хорхе е бил уговорен от семействата им. Когато е разбрала какъв е всъщност, е започнала да го ненавижда. Не одобрява поведението на Урсула и й го казва. Тя е строга и добродушна едновременно. Чувства се по-добре с хората от селото, отколкото с приятелите на мъжа си.
Франсиска де Саламанка
Сестра на Тимотео. Леля на Рикардо и Лисабета. Стара мома с тежък и твърд характер; винаги е живяла от милостта на брат си Тимотео, грижила се е за Лисабета от раждането й и се превръща в нейна изповедница, съветница и съучастница. Въпреки че знае, че племенницата й обича Рикардо, не желае да се омъжи нито за него, нито за някой друг, защото не иска да я изгуби.
Хусто Дариен
Баща на Камила, Васко и Рита. Той е собственик на мелницата и хамбарите на селото; той е добър, справедлив, търпелив и уважаван от всички мъж. Привързан е към децата си, особено към Камила. Знае недостатъците на сина си, но бащинската му обич винаги надделява. Приятелството му със София, на която помага в благотворителните й дела, се е превърнало в невъзможна, мълчалива, но дълбока любов.
Алберто Лафонт и Еспиноса
Приятел, управител и дясна ръка на Хорхе. Той е вежлив, културен и елегантен. Забогатял е, използвайки доверието на господаря си. Циничен и без скрупули, той изпълнява злодеянията на Хорхе, на когото почти предсказва какво мисли. Вдовец е и има дъщеря, Мануела, към която се отнася грубо. Упълномощен е да знае всичко, което се случва в местността и използва информацията в своя полза.
Марио
Никой не знае истинското му име. Той е старши помощник капитан и доверен човек на Рикардо. Марио е закален моряк, авантюрист, груб, не се съобразява какво говори и има собствено усещане за хумор. Той е верен и понякога мечтае да срещне някоя жена и да влезе в правия път, но както сам се описва, той е един морски вълк.


avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Сюжет , каст , информация и персонажи

Писане  Admin on Пет Авг 28, 2009 2:37 am

Актьорски състав:


Сусана Гонсалес – Камила
Фернандо Колунга – Рикардо
Даниела Кастро – Лисабета
Себастиан Рули – Сантяго
Хуан Ферара – Хорхе
Росио Банкелс – Офелия
Хосе Елиас Морено – Алберто
Габриела Риверо – Фортуната
Раймундо Капетийо – Хусто
Мати Уитрон – Франсиска
Мариана Кар – София
Кика Едгар – Инес
Алберто Естрея – Марио
Мая Мишалска – Урсула
Маите Ембил – Рита
Марсело Кордоба – Асканио
Марисол дел Олмо – Химена
Анаис – Мануела
Уилям Леви – Васко
Тоньо Инфанте – Гонсало
Антонио Бренан – Криспо
Хорхе Бренан – Панчо
Алехандро Фелипе Флорес – Пако
Мая Рикоте – Тита
Артуро Васкес – Пабло
Карлос Лопес Естрада – Клаудио
Луис Хосе Сантандер – Джон
Емое де ла Пара – Мерседес
Хорхе Трехо – Анхел
Хорхе Нобле – Бернехо
Херман Роблес – Тимотео
Ерик дел Кастийо – Гаспар
Хосе Антонио Барон – Агустин
Исела Вега – селянката
Оскар Ортис де Пинедо – Салвадор
Уго Масиас Макотела – Марселино
Илиана де ла Гарса – Клеотилде
Росио Гайардо – Нисефора
Евелин Соларес – Агата
Джосио - Джино
Чао – Енрике
Конрадо Осорио – Уриел
Андрес Уно – Бернадет
Мартин Феро - Матео
Рубен Самора – пират
Роберто Осканга – пират
Пепе Гамес – пират
Луис Рейносо – пират
Алваро де Силва – пират
Алехандро Авила – пират
Висенте Ерера – пират
Мигел Бустос – пират
Пако Ибаньес
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Сюжет , каст , информация и персонажи

Писане  Admin on Пет Авг 28, 2009 2:40 am


avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Сюжет , каст , информация и персонажи

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите